Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Faza din Spania care a amintit de România. Celebrul ”bileţel” al lui Mirel Rădoi a fost ”împrumutat” şi în La Liga

VIDEO | Faza din Spania care a amintit de România. Celebrul ”bileţel” al lui Mirel Rădoi a fost ”împrumutat” şi în La Liga

La Liga

Comentarii

Meciul dintre Barcelona şi Sevilla a fost unul spectaculos, cu multe goluri şi multiple faze de poartă, dar a oferit şi un moment comic, care a amintit de unul ce a avut loc şi în Superligă, în urmă cu câteva luni.

VIDEO | Faza din Spania care a amintit de România. Celebrul ”bileţel” al lui Rădoi a fost ”împrumutat” şi la un meci din La Liga 

Etapa a 20-a a fost etapa în care granzii s-au încurcat în La Liga. Barcelona a ieşit pe plus. A câştigat cu Sevilla şi s-a dus la opt puncte peste Real.

Campioana Spaniei a fost de nerecunoscut în Baleare. Cu Benzema accidentat, oamenii lui Ancelotti au pierdut cu RCD Mallorca, scor 0-1.

În schimb, rivalii de la Barcelona s-au impus la scor de neprezentare pe Camp Nou cu Sevilla.

Catalanii au lovit de trei ori după pauză. Jordi Alba a deschis scorul. Gavi a dublat avantajul, servit ideal de Raphinha.

Brazilianul a şi marcat: a scăpat-o de emoţii pe Barcelona cu golul de 3-0.

Dar faza meciului a oferit-o Joan Jordan. Acesta a jucat două minute cu o foaie în mână până a descifrat tactica desenată de antrenorul Sampaoli.

Mijlocaşul de 28 de ani a fost integralist la echipa andaluză, dar apare în minutele 65 şi 67 cu un ”bileţel” în mână şi transmite indicaţii colegilor în timp ce se joacă.

Această fază aminteşte de un episod comic ce a avut loc şi în campionatul României, cu puţin timp în urmă.

La meciul dintre Universitatea Craiova şi FCSB, scor 2-1, jucat în septembrie, Mirel Rădoi, antrenorul de atunci al oltenilor, a surprins şi a stârnit amuzament după ce le-a trimis jucătorilor din teren indicaţii tactice scrise pe o coală de hârtie neobişnuit de mare pentru astfel de decizii.

Episodul respectiv l-a amuzat copios pe expertul Orange Sport, Basarab Panduru, când a văzut imaginile.

Afla mai multe despre: barcelona sevillaradoisuperliga 

viewscnt
Articole similare