Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Scandalul de la Bayern Munchen ia amploare. Neuer, criticat dur: ”A oferit un interviu neautorizat în care atacă vehement clubul”. Pentru ce ”nu mai este potrivit” portarul german

Scandalul de la Bayern Munchen ia amploare. Neuer, criticat dur: ”A oferit un interviu neautorizat în care atacă vehement clubul”. Pentru ce ”nu mai este potrivit” portarul german

Bayern Munchen

Comentarii

Nu este deloc linişte la Bayern Munchen. Echipa a reuşit să obţină prima victorie în 2023 abia în al patra etapă din Bundesliga din acest an, iar cazul Manuel Neuer (36 de ani) a luat şi el amploare în ultima perioadă.

Scandalul de la Bayern Munchen ia amploare. Manuel Neuer, criticat dur: ”A oferit un interviu neautorizat în care atacă vehement clubul”

Fostul internaţional german Lothar Matthaus consideră că portarul Manuel Neuer nu are niciun drept să critice clubul Bayern Munchen, după ce a schiat fără să fie atent şi s-a accidentat. El consideră că acesta nu mai merită să fie căpitanul echipei.

"Manuel Neuer nu mai este potrivit pentru a fi căpitan al lui Bayern. A schiat neglijent şi a oferit un interviu neautorizat în care atacă vehement clubul”, a declarat Matthaus, pentru Sky Sports.

Scandalul de la Bayern a izbucnit după ce, în două interviuri pentru site-ul de sport The Athletic şi cotidianul Süddeutsche Zeitung, Manuel Neuer, indisponibil până la sfârşitul sezonului după ce s-a accidentat la piciorul drept la schi, a criticat ferm demiterea antrenorului de portari din 2011 şi prieten apropiat, Toni Tapalovic, de către Bayern, pe 24 ianuarie.

”A fost o lovitură pentru mine, când eram deja la pământ. Parcă mi s-ar fi smuls inima”, a explicat portarul german, care va împlini 37 de ani în luna martie.

”Nimeni nu a murit, niciun copil nu este grav bolnav, este despărţirea unui angajat de care a fost foarte apropiat”, a adăugat Matthaus referitor la afirmaţia lui Neuer privindu-l pe Tapalovic.

Neuer şi-a fracturat piciorul drept la schi şi nu va mai evolua în acest sezon. El afirmase, în decembrie, că s-a dus să schieze pentru "a-şi limpezi" gândurile, după eliminarea Germaniei de la Cupa Mondială.

Afla mai multe despre: bayern munchenneuer 

viewscnt
Articole similare