Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alertă în lotul Realului. Două absenţe de marcă pentru Mondialul Cluburilor. Ancelotti a chemat de urgenţă jucători de la echipa secundă a clubului

Alertă în lotul Realului. Două absenţe de marcă pentru Mondialul Cluburilor. Ancelotti a chemat de urgenţă jucători de la echipa secundă a clubului

Real Madrid

Comentarii

Atacantul francez Karim Benzema şi portarul belgian Thibaut Courtois, ambii accidentaţi, nu figurează în lotul de 22 de jucători pregătit de Real Madrid pentru semifinala Cupei Mondiale a Cluburilor împotriva egiptenilor de la Al Ahly Cairo.

Benzema, câştigătorul Balonului de Aur 2022, s-a accidentat săptămâna trecută la o coapsă, în cursul meciului cu Valencia (2-0) din La Liga, în timp ce Courtoris a suferit o leziune la aductori, duminică, în timpul încălzirii efectuate înaintea partidei pierdute la Mallorca (0-1).

Brazilianul Eder Militao, francezul Ferland Mendy, belgianul Eden Hazard şi spaniolul Lucas Vazquez, confruntaţi la rândul lor cu probleme fizice, nu figurează pe lista anunţată luni.

În urma acestor probleme, antrenorul Carlo Ancelotti a apelat la patru jucători de la echipa secundă: portarul Lucas Canizares, fundaşul lateral Marvin, mijlocaşul Mario Martin şi atacantul Arribas.

Real Madrid, cvadruplă câştigătoare a Cupei Mondiale a Cluburilor, o va înfrunta miercuri pe Al Ahly, din Egipt, înaintea unei eventuale finale împotriva învingătoarei meciului dintre brazilienii de la Flamengo şi saudiţii de la Al Hilal.

Lista jucătorilor convocaţi de Real Madrid pentru competiţia din Maroc:

  • Portari: Andrei Lunin, Luis Lopez, Canizares;
  • Fundaşi: Dani Carvajal, Odriozola, Nacho Fernandez, Rudiger, Alaba, Jesus Vallejo, Marvel;
  • Mijlocaşi: Tchouameni, Toni Kroos, Fede Valverde, Eduardo Camavinga, Luka Modric, Dani Ceballos, Mario Martín;
  • Atacanţi: Marco Asensio, Arribas, Vinicius Junior, Rodrygo, Mariano

Afla mai multe despre: real madrid 

viewscnt
Articole similare