Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoichiţă, prins în offside de FRF! Ce a avut de spus în faţa deciziei lui Răzvan Burleanu: "Am fost sancţionat, am greşit. Nu mi-am dat seama"

Mihai Stoichiţă, prins în offside de FRF! Ce a avut de spus în faţa deciziei lui Răzvan Burleanu: "Am fost sancţionat, am greşit. Nu mi-am dat seama"

Superliga

Comentarii

Director tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, a recunoscut că şi-a acceptat sancţiunea anunţată de preşedintele Răzvan Burleanu, după o declaraţie referitoare la cazul licenţelor de antrenor.

Mihai Stoichiţă, prima reacţie după ce a fost sancţionat la FRF

Într-un interviu acordat Orange Sport, Mihai Stoichiţă a vorbit despre situaţia de pe banca tehnică a FCSB, fosta sa echipă. În opinia oficialului federaţiei, vicecampioana, prin Leo Strizu şi Mihai Pintilii, nu încalcă nicio prevedere a regulamentului, cel puţin la meciuri.

Pentru că a dat un verdict înaintea comisie FRF, care analizează cazul, omul de încredere al lui Răzvan Burleanu a fost pedepsit. 

"Am fost sancţionat, am greşit. Nu am ştiut ce s-a întâmplat. Am făcut alte declaraţii care... Nu mi-am dat seama atunci că era pe rol acea speţă. Am acceptat ca orice om sancţiunea şi asta este. Ce să fac? Nu cred că am declarat ceva care să lezeze pe cineva, dar am încălcat legea. Nu am ştiut că era pe rol speţa şi am făcut o declaraţie. Am greşit, am plătit. 

Despre Sepsi - Craiova să nu mă întrebaţi, că intru din nou în polemică şi pot fi sancţionat dacă mă antepronunţ. Foarte clar a fost domnul Burleanu că nu şi-a exprimat părerea despre ce s-a întâmplat acolo. Asta e linia europeană, antixenofobie, antirasism şi cred că e cel mai bine pentru noi toţi să fie aşa. Aşa cred eu", a declarat Mihai Stoichiţă la Sport Total FM.

 Între timp, comisia FRF a anunţat o nouă amânare în privinţa situaţiei lui Mihai Pintilii, la o zi după victoria FCSB-ului cu CFR Cluj, scor 1-0, în Superligă. 

Răzvan Burleanu a anunţat că Mihai Stoichiţă va fi sancţionat

”Mihai Stoichiţă a greşit. A încălcat regulamentul de ordine interioară pe care-l avem la nivelul administraţiei Federaţiei Române de Fotbal, fiindcă vorbim de o speţă care se află în momentul de faţă în procesul de judecare la una dintre comisii.

Prin urmare, Mihai va fi sancţionat. Din fericire, este la prima abatere”, a declarat Răzvan Burleanu, la şedinţa Comitetului Executiv al FRF.

Afla mai multe despre: mihai stoichitarazvan burleanufrfmihai pintiliilucian burchel 

viewscnt
Articole similare