Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu zice nimic de niciun jucător de la CFR”. Mihai Stoica s-a aprins în direct şi a atacat dur: ”E o problemă foarte mare, foarte gravă” | EXCLUSIV

”Nu zice nimic de niciun jucător de la CFR”. Mihai Stoica s-a aprins în direct şi a atacat dur: ”E o problemă foarte mare, foarte gravă” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

În contextul anumitor declaraţii făcute de preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, în cadrul şedinţei de vineri a Comitetului Executiv al FRF, Mihai Stoica şi-a amintit de nişte afirmaţii mai vechi date de Kyros Vassaras la adresa FCSB-ului, dar nu şi a rivalilor de la CFR.

Printre subiectele abordate, preşedintele Răzvan Burleanu a cerut şi sancţionarea lui directorului tehnic, Mihai Stoichiţă.

Acesta s-ar fi pronunţat în cazul antrenorilor de la FCSB, afirmând că Leo Strizu şi Mihai Pintilii nu încalcă nicio prevedere a regulamentului, cel puţin la meciuri, fapt ce ar putea influenţa Comisia Tehnică.

Totuşi, preşedintele FRF a precizat că Mihai Stoichiţă se află la prima abatere, astfel că sancţiuna nu va fi una mare.

”Nu zice nimic de niciun jucător de la CFR”. Mihai Stoica s-a aprins în direct şi a atacat dur: ”E o problemă foarte mare, foarte gravă” | EXCLUSIV

Managerul general al formaţiei roş-albastre, Mihai Stoica, a comentat această situaţie şi a comparat-o cu afirmaţii mai vechi făcute de preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor din România, Kyros Vassaras, care vizau în mod direct şi jucători de la FCSB sau Universitatea Craiova.

Dar, conform oficialul roş-albaştrilor, acele declaraţii nu îi vizau şi pe fotbaliştii campioanei CFR Cluj, în primul rând pe Debeljuh.

”Şi pentru Burleanu e o problemă când Vassaras dă exemple de jucători care simulează pe Ivan de la Craiova şi pe Tănase (n.r. Florin) de la noi, dar nu zice nimic de niciun jucător de la CFR şi, slavă Domnului, că Debeljuh era campion mondial la simulări.

Ca să nu mai spunem şi de alţii, cel puţin în trecut. E o problemă asta, foarte mare. Şi acolo e tot antepronunţare şi e o chestie foarte gravă, foarte, foarte, foarte gravă”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Dialogul a fost continuat de moderatorul Dan Udrea, care a completat: ”Sunt de acord. Vassaras a făcut atunci ce a făcut şi Stochiţă acum. Dacă tu vii şi pui ştampila, tu, şeful arbitrilor, despre un jucător, toţi arbitri, în subconştientul lor, au că Tănase şi Ivan simulează”.

Oficialul FCSB-ului a adăugat: ”Şi atunci vine meciul cu Voluntariul, când am avut două penalty-uri clare de tot şi lui Tănase i se dă galben pentru simulare”, a fost concluzia cu privire la acest subiect.

Şi în actualul sezon, CFR Cluj şi FCSB se luptă pentru supremaţia în campionat. Dar campioana, totodată şi liderul la zi în ierarhie, nu poate conta pe serviciile lui Debeljuh, accidentat, şi nici bucureştenii nu se pot baza pe Florin Tănase, transferat vara trecută în Emiratele Arabe Unite.

Afirmaţiile lui Răzvan Burleanu despre Mihai Stoichiţă

”Mihai Stoichiţă a greşit. A încălcat regulamentul de ordine interioară pe care-l avem la nivelul administraţiei Federaţiei Române de Fotbal, fiindcă vorbim de o speţă care se află în momentul de faţă în procesul de judecare la una dintre comisii.

Prin urmare, Mihai va fi sancţionat. Din fericire, este la prima abatere”, a declarat Răzvan Burleanu, la şedinţa Comitetului Executiv al FRF.

Afla mai multe despre: fcsb. cfr clujmihai stoica 

viewscnt
Articole similare