Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Burleanu a recunoscut că l-a sunat pe Gigi Becali: ”Vă confirm această discuţie!”

Răzvan Burleanu a recunoscut că l-a sunat pe Gigi Becali: ”Vă confirm această discuţie!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali s-a aflat în ”război” cu Răzvan Burleanu, în ultima perioadă, dar se pare că cei doi au vorbit recent la telefon.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, vineri, că a purtat o discuţie cu patronul FCSB după ce a izbucnit scandalul licenţelor din Superligă. 

După ce l-a lăsat pe Leo Strizu acasă la plecarea în cantonament, FCSB a iscat scandalul momentului în fotbalul românesc, în care au fost ”absorbite” şi alte victime colaterale.

”Artificiul” încercat de vicecampioană cu numirea de formă a lui Leo Strizu în funcţia de principal i-a înfuriat pe şeful Şcolii de Antrenori, Lucian Burchel, care a deschis o anchetă împotriva roş-albaştrilor.

Becali a spus iniţial că el l-a sunat pe şeful FRF, dar se pare că Răzvan Burleanu este cel care a iniţiat apelul. Cei doi au discutat despre academia FCSB, dar Burleanu a dat de înţeles că a atins cu omul de afeceri şi subiectul Pintilii. 

”Vă confirm această discuţie!”

”Am avut o discuţie telefonică iniţiată chiar de mine, l-am rugat pe domnul Argăseală (n.r.- să-i dea numărul de telefon), pentru că nu am legătură directă cu domnul Gigi Becali.

Am făcut-o pentru a putea discuta subiecte legate inclusiv de academia FCSB. Vă confirm această discuţie”, a declarat Burleanu.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-răzvan burleanu 

viewscnt
Articole similare