Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FRF i-a propus un post lui Pintilii. MM: "Am şi mesaje, au vrut să-l angajeze" | EXCLUSIV

FRF i-a propus un post lui Pintilii. MM: "Am şi mesaje, au vrut să-l angajeze" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FRF a vrut să-l angajeze pe Mihai Pintilii, antrenorul FCSB, ca antrenor secund la echipa naţională a României în mandatul lui Edi Iordănescu.

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, şi-a adus aminte că FRF i-a propus un post lui Mihai Pintilii, cel de antrenor secund la echipa naţională a României în mandatul selecţionerului Edi Iordănescu. Mai mult, Federaţia Română de Fotbal era gata de un compromis, deşi Pintilii nu avea şi nu are nici acum carnet sau licenţă de antrenor.

FRF i-a propus un post lui Pintilii. MM: "Am şi mesaje, au vrut să-l angajeze" | EXCLUSIV

Mihai Pintilii a fost dorit de Edi Iordănescu la echipa naţională în postura de antrenor secund. Selecţionerul României l-a dorit pe "Pinti", iar Federaţia Română de Fotbal era gata de un compromis, deşi actualul tehnician al FCSB nu avea şi nu are nici acum carnet sau licenţă.

Mihai Stoica a dezvăluit la Orange Sport că are mesaje doveditoare că FRF era gata să treacă cu vederea faptul că Mihai Pintilii nu are carnet sau licenă de antrenor şi era gata să-l accepte ca secund al lui Iordănescu junior.

"Federaţia Română de Fotbal a vrut să-l angajeze pe Pintilii secund la echipa naţională. Am şi mesaje. Şi mi-au promis că se rezolvă, îi dădeau şi licenţă. Vă dau cuvântul meu de onoare! Probabil că şi de asta s-a inflamat toată lumea. 'Ia uite, bă, Pintilii n-a vrut să vină la naţională, dar vrea să antreneze FCSB'", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Expertul Orange Sport susţine că nu e normal ca foştilor jucători ai echipei naţionale se li se pună beţe în roate când vine vorba de cariera de antrenori: "Nu e normal să pui beţe în roate foştilor jucători. Joacă o viaţă fotbal, trebuie ca lor să li se facă un avantaj. Fixează tu criteriile, dar dă-le licenţele", a spus Mihai Stoica.

În cele din urmă, Mihai Pintilii a rămas în stafful FCSB şi a ajuns, în cele din urmă, antrenorul principal al "roş-albaştrilor".

Afla mai multe despre: mihai pintilii oferta frffrf oferta mihai pintiliimihai pintilii antenor secund echipa nationalamihai pintilii 

viewscnt
Articole similare