Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Oferta de 3,5 milioane € pentru transferul lui Moruţan a primit răspuns

ULTIMA ORĂ | Oferta de 3,5 milioane € pentru transferul lui Moruţan a primit răspuns

Stranieri

Comentarii

Galatasaray a refuzat oferta italienilor de la Pisa pentru transferul definitiv al lui Olimpiu Moruţan (23 de ani), fotbalist împrumutat de la formaţia turcă.

Presa din Italia a aflat răspunsul turcilor de la Galatasaray în privinţa ofertei Pisei pentru transferul definitiv al lui Olimpiu Moruţan. Fostul jucător de la FCSB a impresionat în Serie B, unde are parte de un sezon foarte bun, deşi echipa se zbate la mijlocul clasamentului.

ULTIMA ORĂ | Oferta de 3,5 milioane € pentru transferul lui Moruţan a primit răspuns

Olimpiu Moruţan este dorit de Pisa cu titlu definitiv, după ce a fost împrumutat de la Galatasaray. Turcii au plătit, 4 milioane de euro pentru a-l cumpăra de la FCSB şi, momentan, au refuzat să-l vândă pe fotbalist în Serie B.

Galatasaray a refuzat oferta italienilor de la Pisa pentru transferul definitiv al lui Olimpiu Moruţan, scrie presa din Italia, care anunţă că turcii au spus "nu" ofertei de 3,5 milioane de euro. Gruparea "CimBomBom" vrea mai mulţi bani pentru a fi de acord cu despărţirea de Moruţan.

Pisa va trebui să ofere mai mulţi bani, dar sursa citată mai notează faptul că Galatasaray ar prefera să aştepte până în vara lui 2023 ca să se pronunţe definitiv în privinţa plecării lui Olimpiu Moruţan la Pisa. Moruţan are o clauză de cumpărare în valoare de 5.5 milioane de euro.

Olimpiu Moruţan a marcat cinci goluri şi a livrat 7 pase de gol în 20 de meciuri în toate competiţiile sezonului la Pisa.

  • 5 - cinci milioane de euro este cota de piaţă a lui Olimpiu Moruţan în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: galatasarayofertarefuzpisatransferolimpiu morutan 

viewscnt
Articole similare