Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Galatasaray a primit o ofertă de 3.5 milioane € pentru Moruţan şi Giovanni Becali susţine transferul! Clubul care-i dă contract până în 2026 | ULTIMA ORĂ

Galatasaray a primit o ofertă de 3.5 milioane € pentru Moruţan şi Giovanni Becali susţine transferul! Clubul care-i dă contract până în 2026 | ULTIMA ORĂ
Comentarii

Se negociază transferul lui Olimpiu Moruţan de la Galatasaray, acolo unde nu a mai primit nicio şansă după plecarea lui Fatih Terim. În această lună, multipla campioană a Turciei a primit o ofertă iniţială de 3.5 milioane de euro pentru mijlocaşul român de 23 de ani.

Clubul care a oferit 3.5 milioane de euro pentru Olimpiu Moruţan

Încă un fotbalist român ar putea prinde un transfer definitiv în Italia, acolo unde de-a lungul timpului au evoluat cei mai importanţi tricolori. 

Conform publicaţiei italiene La Nazione, Galatasaray a primit o ofertă de 3.5 milioane de euro pentru Olimpiu Moruţan. 

Mijlocaşul român a impresionat în scurta perioadă petrecută la Pisa, iar acum conducătorii clubului italian au preluat iniţiativa şi au deschis negocierile pentru ex-fotbalistul FCSB. 

Faţă de clauza de cumpărare definitivă în valoare de 5.5 milioane de euro, care ar putea fi achitată în vară, Pisa a pornit încă din ianuarie negocierile de la 3.5 milioane de euro peste care ar mai fi dispusă să pună 400.000 de euro, dacă turcii vor refuza. 

De altfel, şi contractul lui Olimpiu Moruţan e pregătit. Românului i s-ar oferi o înţelegere până în vara anului 2026. 

"A fost iniţiată oferta spre Galatasaray pentru Moruţan. Părţile au continuat să vorbească. Potrivit ultimelor ştiri, ar exista o înţelegere cu jucătorul pe baza unui contract de trei ani şi jumătate, deci până în 2026.

Între timp, răscumpărarea lui Olimpiu Morutan de la Galatasaray ar putea fi realizată  în curând. De altfel, conform celor reieşite din Turcia şi din surse apropiate jucătorului, nerazzurrii au făcut o ofertă de 3,5 milioane de euro pentru a-l răscumpăra în ianuarie, în locul celor 5,5 milioane de euro cu care ar trebui (n.r. - conform contractului semnat). 

Se zvoneşte că, dacă Galatasaray va da un răspuns negativ, nerazzurrii ar putea introduce şi un bonus suplimentar de 600.000 de euro. Această negociere a fost susţinută şi de agentul său, Giovanni Becali", anunţă sursa citată. 

Olimpiu Moruţan impresionează la Pisa, cu care atacă promovarea în Serie A

Plecat de la Galatasaray împreună cu Alexandru Cicâldău, Olimpiu Moruţan a reuşit să se facă remarcat în Serie B. La Pisa, în 20 de meciuri, a marcat de cinci ori şi a pasat decisiv de şapte ori. Mijlocaşul e om de bază în echipa lui Luca D'Angelo, iar Pisa este pe locul al şaselea în clasament, pe loc de baraj pentru Serie A. 

”Cum ne-a obişnuit, sclipitor, mereu pe fază şi decisiv. Pisa se bazează întotdeauna pe el să construiască faze periculoase. Înscrie un gol care reduce din diferenţă, dar ratează şansa să facă ’dubla’ în prelungiri”, au scris cei de la TuttoMercatoWeb despre Olimpiu Moruţan

 

Afla mai multe despre: olimpiu morutanolimpiu morutan transferpisagalatasaraygiovanni becali 

viewscnt
Articole similare