adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olimpiu Moruţan ştie motivul pentru care nu s-a impus la Galatasaray: ”Lumea te compară cu Gică Hagi!”

Olimpiu Moruţan ştie motivul pentru care nu s-a impus la Galatasaray: ”Lumea te compară cu Gică Hagi!”

Stranieri

Comentarii

Olimpiu Moruţan a dezvăluit motivul pentru care nu a reuşit să se impună la Galatasaray.

Plecarea lui Olimpiu Moruţan de la Galatasaray s-a produs, într-un final, după ce toată vara s-a speculat pe baza acestui subiect. Galatasaray l-a împrumutat pe mijlocaşul de 23 de ani la Pisa, în a doua ligă din Italia.

Astfel, Pisa va plăti 150.000 de euro pentru împrumutul lui Olimpiu Moruţan. În tranzacţie este stipulată şi o clauză de transfer definitiv, care va putea fi activată până la data de 31 mai 2023, în schimbul sumei de 5,5 milioane de euro.

Această clauză se va activa automat în cazul în care Olimpiu Moruţan va juca cel puţin câte 45 de minute în 25 de meciuri la formaţia italiană, iar Pisa va promova în Serie A.

Mijlocaşul a dezvăluit că presiunea a fost mult prea mare pe umerii lui, iar din această cauză nu a reuşit să se adapteze. 

”Lumea te compară cu Gică Hagi!”

”Eu vreau să ajung la o echipă mai mare, să devin din ce în ce mai bun. aşa voi creşte şi voi juca în competiţii din ce în ce mai importante. Mă bucur că am avut oferta de la Galata, încă sunt jucătorul lor şi, de ce nu, poate o să mă întorc acolo.

Au fost lucruri pe care nu le-am putut gestiona, dar timpul le va rezolva pe toate. Acolo trebuie să îţi ridici nivelul, lumea te compară cu Gică Hagi şi Gică Popescu, dar nu trebuie să pui la suflet, trebuie să te concentrezi pe ce poţi tu”, a spus Moruţan, potrivit FRF.

viewscnt
Articole similare