Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Sfidare pentru dinamovişti! Ce a afişat Sorescu în văzul fanilor FCSB după victoria cu Hermannstadt

VIDEO | Sfidare pentru dinamovişti! Ce a afişat Sorescu în văzul fanilor FCSB după victoria cu Hermannstadt

FCSB

Comentarii

Deian Sorescu (25 de ani) le-a demonstrat fanilor FCSB că nu se mai gândeşte la Dinamo, deşi a fost căpitanul rivalilor din "Ştefan cel Mare". La finalul victoriei cu Hermannstadt, fotbalistul s-a afişat cu o eşarfă anti-Dinamo.

Dinamo e istorie! Cum s-a afişat Deian Sorescu după Hermannstadt - FCSB

FCSB a învins duminică, în deplasare, formaţia sibiană FC Hermannstadt, scor 1-0, într-un meci din etapa a 22-a a Superligii. Cei care au marcat au fost oaspeţii, prin Billel Omrani. Acesta a înscris în minutul 75, din pasa lui Florinel Coman, aducând victoria bucureştenilor.

Deian Sorescu a debutat la noua sa echipă, după ce a fost împrumutat de FCSB, de la Rakow, pentru 50.000 de euro, urmând ca Gigi Becali să plătească până la un milion de euro, pentru a-l aduce definitiv. 

Ex-dinamovistul a jucat doar în prima repriză, a fost schimbat la pauză, iar la final le-a oferit o demonstraţie fanilor FCSB. 

Deian Sorescu a cântat alături de ceilalţi colegi în faţa peluzei FCSB. 

De altfel, din partea suporterilor a primit o eşarfă anti-Dinamo Bucureşti. Printre alte însemne, pe acea eşarfă apare şi un semn de "câine interzis". 

Deian Sorescu a păstrat eşarfa şi în afara stadionului, atunci când le-a dat autografe fanilor echipei finanţate de Gigi Becali. 

Fotbalistul a agăţat eşarfa de ghiozdan şi a continuat să savureze victoria până la intrarea în autocar. 

Deian Sorescu a vorbit despre Dinamo după ce a semnat cu FCSB

Printre alte lucruri, Deian Sorescu şi-a amintit de momentul în care a fost dezbrăcat de tricou în înfrângerea lui Dinamo de la Mioveni, dar şi de clipele în care a fost neplătit. 

"Clar, da, a contat foarte mult. Acolo a fost ultimul meu meci, în care am îmbrăcat acel tricou. Dacă mi-l dau jos, înseamnă că n-am meritat să-l port. Clar că m-a durat (n.r. - episodul de la Mioveni), pentru că poate ştiţi, poate nu ştiţi, au fost momente grele la Dinamo şi am muncit pe burta goală. 

Nu m-a întrebat nimeni despre ratele pe care le am, dacă am să duc acasă ceva. Ok, suntem fotbalişti, avem salariile mai mari, dar totuşi să fii platit la trei, patru luni şi să fii înjurat de oricine...", declara Sorescu din cantonamentul FCSB din Antalya

VIDEO |"Stai jos, eşti în plus! Ai fost la turci?". Ce a păţit Strizu chiar lângă banca de rezerve la Hermannstadt - FCSB. De unde veneau strigătele

Afla mai multe despre: deian sorescufcsbhermannstadt fcsbdeian sorescu fcsbmdeian sorescu dinamo 

viewscnt
Articole similare