Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Petrescu l-a ignorat şi a plecat! A semnat în Ligue 2, după Pitu. OFICIAL

BREAKING | Petrescu l-a ignorat şi a plecat! A semnat în Ligue 2, după Pitu. OFICIAL

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj s-a despărţit de Guessouma Fofana (30 de ani), fotbalistul pe care Dan Petrescu l-a ignorat complet după ce şi-a început al treilea mandat în Gruia. Jucătorul a plecat şi a semnat în Ligue 2, după transferul lui Alexi Pitu la Bordeaux.

Un jucător de la CFR Cluj l-a urmat pe Alexi Pitu, care a semnat cu Bordeaux, în Ligue 2. Dan Petrescu l-a ignorat complet pe Guessouma Fofana, care n-a jucat deloc în echipa campioanei României după revenirea "Bursucului" ca antrenor la formaţia din Gruia.

BREAKING | Petrescu l-a ignorat şi a plecat! A semnat în Ligue 2, după Pitu. OFICIAL

Gouessouma Fofana, un mijlocaş central care a semnat cu CFR Cluj la dorinţa lui Marius Şumudică, fostul atrenor al echipei, a plecat din Gruia. Fotbalistul a şi fost prezentat la noua sa echipă, Nimes Olympique din Ligue 2, liga a doua din Franţa.

Dan Petrescu l-a ignorat complet pe Fofana de când şi-a început al treilea mandat la CFR Cluj. Mijlocaşul francezo-mauritan nu a jucat deloc pentru CFR Cluj de când a revenit "Bursucul" pe banca tehnică, iar conducerea campioanei României a încercat de mai mult timp să-i rezilieze contractul.

S-a lovit, însă, de refuzul lui Guessouma Fofana, care n-a vrut nici în ruptul capului să accepte să plece din Gruia şi a preferat să stea în afara lotului, dar să încaseze un salariu foarte bun pe care-l avea în înţelegerea cu "feroviarii".

Guessouma Fofana a semnat cu Nimes Olympique, în Ligue 2, şi a fost prezentat la echipa care a reuşit să-i obţină serviciile la începutul lui 2023. Mijlocaşul intrase, oricum, în ultimele şase luni de contract cu CFR Cluj, cu care mai are contract până în vară.

În Franţa, Guessouma Fofana a jucat la Amiens, Guingamp şi Le Mans.

  • 100.000 de euro este cota de piaţă a lui Guessouma Fofana în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cfr cluj plecare guessouma fofanaguessouma fofana transfer cfr clujfofana plecare cfr clujguessouma fofana cfr cluj 

viewscnt
Articole similare