Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie la CFR Cluj. Anunţul făcut de Dan Petrescu

Răsturnare de situaţie la CFR Cluj. Anunţul făcut de Dan Petrescu

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu o preia pe CFR Cluj în plin sezon şi se va lupta pentru încă un titlu în Liga 1, dar şi pentru un parcurs european cât mai lung. Antrenorul a oferit o reacţie despre informaţiilor apărute recent în privinţa lotului campioanei României.

Reacţia lui Dan Petrescu privind plecările de la echipă: "Astea sunt poveşti"

De la CFR Cluj ar urma să plece mai mulţi fotbalişti, unii care nu ar mai fi doriţi de Dan Petrescu, printre care şi jucători aduşi de fostul antrenor, Marius Şumudică. Astfel, în urma informaţiilor apărute, Alexandru Chipciu, Arlauskis, Latovlevici, Anas Tahiri, Guessouma Fofana şi Ulrich Meleke au fost scoşi deja de pe lista A pentru meciurile din Liga 1. În plus,Butean, Hoban şi Cristiano Figueiredo ar urma să părăsească echipa. 

Dan Petrescu a comentat informaţia şi a anunţat punctul său de vedere. Antrenorul a susţinut că doar Meleke, ajuns în urmă cu câteva luni de la FC Botoşani, la CFR Cluj, s-a înţeles cu o altă echipă şi va pleca. 

În schimb, a infirmat că în lotul campioanei României ar urma un exod al fotbaliştilor. În următoarele ore, "Bursucul" va definitiva lista UEFA, cea care va conţine jucătorii pe care se va baza în grupele Conference League. 

„Eu nu am renunţat la nimeni. Astea sunt poveşti. În momentul de faţă Dan Petrescu trebuie să decidă un lot de 23 de jucători pe care trebuie să îl trimită până la miezul nopţii la UEFA. Din păcate nu putem să punem mai mulţi jucători.

Nu m-am decis 100% încă, aştept să văd şi antrenamentul de astăzi. O să pun jucătorii care sunt pregătiţi, pe care îi cunosc, dar asta nu înseamnă că renunţ la ceilalţi. Până acum doar un jucător (n.r. Meleke) s-a înţeles cu o altă echipă, dar din restul nu cred că a mai plecat cineva. O altă problemă în momentul de faţă este la Susic, care s-a accidentat la lotul naţional şi aşteptăm să primim un răspuns de la el.”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă.

Odată cu revenirea la CFR Cluj, Dan Petrescu a dezvăluit cum a decurs discuţia cu patronul Nelu Varga şi a lăudat un fotbalist din atacul campioanei României. 

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescuplecari cfr clujdan petrescu plecari cfr clujmarius sumudica 

viewscnt
Articole similare