Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ALERTĂ! Alin Toşca se transferă în Italia. Anunţul oficial făcut de Gaziantep. Cu ce club semnează

ALERTĂ! Alin Toşca se transferă în Italia. Anunţul oficial făcut de Gaziantep. Cu ce club semnează

Stranieri

Comentarii

Alin Toşca negociază revenirea în Italia. Anunţul a fost făcut chiar de Gaziantep, în timp ce presa din Turcia anunţă că jucătorul a semnat deja.

În vârstă de 30 de ani, Alin Toşca are mari şanse să revină în Italia. Fostul internaţional român are ofertă de la Benevento, din Serie B şi sunt şanse foarte mari ca transferul să se realizeze.

Alin Toşca joacă în prezent la Gaziantep, în prima ligă din Turcia şi în acest sezon a avut doar 8 apariţii în campionat.

Alin Toşca negociază revenirea la Benevento

Fundaşul în vârstă de 30 de ani a primit acceptul şefilor lui Gaziantep să-şi negocieze transferul la Benevento.

”Alin Toşca, unul dintre jucătorii echipei noastre profesioniste de fotbal, a primit permisiunea de a participa la o întâlnirea pentru transferul la Benevento Calcio, din Italia.

Alin Toşca nu va fi în lotul pentru meciul pe care echipa noastră în va juca cu Ankaragucu”, se arată în comunicatul oficial al lui Gaziantep.

Presa din Turcia scris că transferul lui Alin Toşca s-a realizat deja şi jucătorul a fost lăsat liber de contract după ce a renunţat la restanţele salariale pe care le avea de primit.

Fostul internaţional român a mai jucat la Benevento, în Serie B, în perioada ianuarie 2018 - iunie 2018, când a fost împrumutat de la Betis Sevilla.

La Gaziantep joacă din vara lui 2019, când s-a transferat liber de contract după ce s-a despărţit de Betis Sevilla.

Alin Toşca a început fotbalul la FCSB şi a mai jucat de-a lungul carierei pentru Unirea Urziceni, Săgeata Năvodari, Viitorul, Betis, Benevento, PAOK Salonic şi Gaziantep.

Alin Toşca s-a retras de la echipa naţională

În urmă cu aproape un an, în aprilie 2022, Alin Toşca a surprins după ce a anunţat că se retrage de la echipa naţională:

Astăzi închid un capitol, au fost 7 ani minunaţi, fiecare dintre ei însemnând meciuri pentru mine în tricoul echipei naţionale. Oricând, oricum, pe orice post, am fost gata să dau totul şi chiar am dat totul pentru România.

Decizia mea nu a fost influenţată de nimic din tot ce înseamnă echipa naţională, atmosferă, coechipieri, staff, suporteri, Federaţie.

Pentru a evita orice speculaţii, vă asigur că retragerea mea nu a fost nici cauzată, nici încurajată de Edward Iordănescu”, a fost o parte din mesajul transmis atunci de Alin Toşca.

Alin Toşca a acumulat 30 de prezenţe la echipa naţională a României, pentru care a marcat un gol.

Afla mai multe despre: alin tosca 

viewscnt
Articole similare