Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Alexi Pitu a fost prezentat oficial la Girondins Bordeaux: ”Are o calitate tehnică bună şi un joc de pase precis”

OFICIAL | Alexi Pitu a fost prezentat oficial la Girondins Bordeaux: ”Are o calitate tehnică bună şi un joc de pase precis”galerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Alexi Pitu a pleca spre Franţa în această dimineaţă, unde urmează să semneze cu Girondins Bordeaux, în Ligue 2.

UPDATE: Alexi Pitu a fost anunţat oficial la Girondins de Bordeaux. Tânărul mijlocaş a semnat pe 4 ani şi jumătate şi va purta tricoul cu numărul 80.

”FC Girondins de Bordeaux are plăcerea să anunţe venirea lui Alexi Pitu de la FCV Farul Constanţa. Internaţionalul român a semnat un contract pe 4 ani şi jumătate.

Jucător versatil pe atac, Alexi Pitu poate juca pe ”aripi”, în faţă şi poate fi folosit şi ca mijlocaş ofensiv. Are o calitate tehnică bună şi un joc de pase precis”,
este o parte din comunicatul oficial al lui Bordeaux.


Transferul lui Alexi Pitu la Bordeaux este cea mai importantă mutare făcută de un club din România, în această iarnă.

Mijlocaşul de 20 de ani a plecat spre Franţa, unde urmează să facă vizita medicală şi, dacă totul este în ordine, să semneze contractul.

Alex Pitu, la plecarea spre Franţa: ”Sunt foarte fericit pentru acest transfer”

Negocieril pentru transferul lui Alexi Pitu de la Farul la Bordeaux s-au finalizat chiar după eşecul constănţenilor cu 3-0 în faţa lui CFR Cluj.

În acea noapte, Alexi Pitu spune că a fost sunat de Gică Hagi, care l-a anunţat că urmează să se transfere la Girondins Bordeaux, una dintre echipele mari din Franţa, dar care în prezent este în Ligue 2 din cauza unor probleme financiare.

Tânărul mijlocaş ofensiv spune că vestea l-a entuziasmat şi abia aşteaptă să se realizeze acest transfer:

”Sunt foarte fericit pentru acest transfer, bine, încă nu s-a realizat, fac vizita medicală şi după voi vedea ce va fi.

(Când ai aflat?) Exact după meciul cu CFR, m-a sunat mister (n.r. Gică Hagi) şi mi-a spus, am fost acolo şi am vorbit. Nu mă aşteptam, chiar n-am avut nicio discuţie şi a fost aşa, din scurt.

Nu m-am gândit neapărat, n-a fost ăsta principalul meu target, dar am jucat şi mi-am făcut treaba. Este un pas important, un campionat puternic, o echipă foarte bună, de tradiţie şi sunt pregătit

Sunt pe locul 2, au şanse la promovare. Am fost ieri dimineată, am vorbit cu colegii şi mi-am luat rămas bun.

(Sfat de la unchiul său, Adrian Pitu, fost jucător la Steau) Mi-a zis să am încredere în mine şi totul va fi bine

(Dacă s-a documentat despre Bordeaux) N-am apucat, dar am timp. (Despre renumitul vin de Bordeaux) N-am băut, dar acum voi încerca.

Normal că sunt optimist, cred în calităţile mele şi cred că pot să mă impun acolo”, a spus Pitu la plecare spre Franţa.

Detaliile transferului lui Alexi Pitu la Bordeaux

În urma acestui transfer, Farul Constanţa va primi aproximativ două milioane de euro, bani în care sunt incluse şi diferite bonusuri.

Este printre cele mai importante transferuri făcute de Farul Constanţa, din punct de vedere financiar.

Cât despre Alexi Pitu, acesta va semna un contract pe cinci ani şi salariul său ar urma să crească la 40.000 de euro pe lună, dacă Bordeaux promovează în Ligue 1. În acest moment, se află pe locul secund.

De asemenea, Alexi Pitu va avea în contract diferite bonusuri pentru goluri şi pentru pase de gol. De exemplu, pentru 5 goluri sau pase de gol, Alexi Pitu va încasa un bonus de 10.000 de euro. Pentru 10 goluri sau pase de gol, va primi un bonus de 20.000 de euro.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: alexi pitu 

viewscnt
Articole similare