Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gică Popescu are încredere că Alexi Pitu se va impune în Franţa: ”Sunt convins că poate face faţă cu brio!” | EXCLUSIV

Gică Popescu are încredere că Alexi Pitu se va impune în Franţa: ”Sunt convins că poate face faţă cu brio!” | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

Gică Hagi a dat încă o lovitură de proporţii cu un jucător crescut în academie. Alexi Pitu a fost vândut la Bordeaux, în Franţa, iar Farul va încasa două milioane de euro de pe urma transferului în Ligue 2.

Bordeaux i-a lansat în fotbalul mare pe Jules Kounde sau Aurelien Tchouameni şi, marţi noapte, l-a cumpărat pe Alexi Pitu de la Farul. Gică Hagi şi-a vândut jucătorul în Franţa, în schimbul a două milioane de euro, sumă care va intra în contul clubului de la malul Mării Negre.

Gică Popescu, oficialul de la Farul, a vorbit despre transfer. El are mare încredere că fotbalistul va reuşi să se impună în Franţa. 

”Sunt convins că poate face faţă cu brio!”

”Până nu va face vizita medicală, nu se va putea semna contractul între cluburi şi nici el nu va putea semna contractul cu noul club. Va urma o deplasare în Franţa, va face vizita medicală, probabil că 2 zile, după care, dacă totul va fi bine, va semna contractul.

E un pas înainte pentru jucător, voi ştiţi optica noastră când ne gândim la ambele situaţii, la avantajul pe care îl poate avea clubul cât şi jucătorul. Liga franceză este una dintre cele mai importante din Europa, chiar dacă nu-i o echipă din prima ligă, este o echipă de tradiţie. Alexi are capacitatea să facă faţă la un campionat riguros cum este cel francez.

La modalitatea de antrenament cu care e Alexi obişnuit, la noi la club sunt convins că poate face faţă cu brio. O echipă nu stă în niciun jucător, oricum s-ar numi el, cred că pe 4 ani şi jumătate va semna. 

În ultimele 6 luni de zile, eu am avut foarte multe discuţii cu diverse cluburi de afară, dar iată că s-a concretizat cea din Franţa”, a spus Gică Popescu, la Orange Sport.

  • 1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Alexi Pitu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 5 - cinci goluri şi cinci pase de gol a strâns Alexi Pitu în acest sezon la Farul, în 20 de meciuri 

Afla mai multe despre: farul-pitu-bordeaux 

viewscnt
Articole similare