Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Hagi, lovitură de proporţii: Farul l-a vândut pe Pitu la clubul care i-a lansat pe Kounde şi Tchouameni

Hagi, lovitură de proporţii: Farul l-a vândut pe Pitu la clubul care i-a lansat pe Kounde şi Tchouamenigalerie foto

Farul

Comentarii

Farul l-a vândut pe Alexi Pitu (20 de ani) la clubul care i-a lansat pe Jules Kounde şi Aurelien Tchouameni, Bordeaux. Clubul din Franţa l-a cumpărat de la echipa lui Gică Hagi pe Pitu, în schimbul a două milioane de euro.

Gică Hagi a dat încă o lovitură de proporţii cu un jucător crescut în academie. Alexi Pitu a fost vândut la Bordeaux, în Franţa, iar Farul va încasa două milioane de euro de pe urma transferului în Ligue 2.

Hagi, lovitură de proporţii: Farul l-a vândut pe Pitu la clubul care i-a lansat pe Kounde şi Tchouameni

Bordeaux i-a lansat în fotbalul mare pe Jules Kounde sau Aurelien Tchouameni şi, marţi noapte, l-a cumpărat pe Alexi Pitu de la Farul. Gică Hagi şi-a vândut jucătorul în Franţa, în schimbul a două milioane de euro, sumă care va intra în contul clubului de la malul Mării Negre.

Vestea transferului lui Alexi Pitu la Bordeaux, în Franţa, a venit de la Giovanni Becali, agentul care a negociat mutarea. Jucătorul urmează să plece, miercuri, să facă vizita medicală şi să semneze contractul cu noua sa echipă.

„Vă dau în premieră, azi noapte Gică Hagi l-a vândut pe Alexi Pitu la Girondins Bordeaux. Nu ştia nici musca, nicio albină şi vii tu cu telefonul ăsta, să îţi dau o veste în premieră. Am tratat cu Gică toată noaptea, până la ora 04:00.

O echipă care a avut probleme financiare, care a avut o gaură de 80-90 de milioane de euro. O echipă emblematică din fotbalul francez. Sunt acum pe locul doi după Le Havre şi încearcă să reintre în Ligue 1, unde le-a fost locul întotdeauna.

Noi l-am propus pe Pitu, mai ales că e machedon de-ai mei. I-am lăsat pe ai mei să facă actele. Cei de la Bordeaux se vor întoarce în noaptea asta, jucătorul pleacă mâine (n.r. miercuri) cu Zoli (n.r. Zoltan Iasko), cu cei de la firmă, cu tatăl său. Vor sta 4-5 zile acolo până când jucătorul va semna contractul. Dar e deja bătută în cuie. Şi pentru club şi pentru jucător. Este vorba de un contract pe patru ani şi jumătate şi opţiune pe încă un an”, a declarat Giovanni Becali conform Fanatik.

  • 1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Alexi Pitu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com
  • 5 - cinci goluri şi cinci pase de gol a strâns Alexi Pitu în acest sezon la Farul, în 20 de meciuri

Afla mai multe despre: gica hagi transfer alexi pitualexi pitu transfer bordeauxbordeaux transfer alexi pitu 

viewscnt
Articole similare