Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali scoate doi jucători din primul "11" al FCSB: "Acum vor intra ei. Nu e normal?"

Gigi Becali scoate doi jucători din primul "11" al FCSB: "Acum vor intra ei. Nu e normal?"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (64 de ani) a anunţat două schimbări în primul "11" al FCSB pentru meciul cu Farul, al doilea pentru "roş-albaştri" în 2023.

Omul de afaceri care controlează FCSB, Gigi Becali, a anunţat două nume care vor ieşi din primul "11" al FCSB pentru meciul cu Farul, echipa lui Gică Hagi. De asemenea, patronul FCSB i-a anunţat şi pe cei care îi vor înlocui în echipă.

Gigi Becali scoate doi jucători din primul "11" al FCSB: "Acum vor intra ei. Nu e normal?"

Andrea Compagno şi David Miculescu nu l-au mulţumit pe Gigi Becali în meciul Hermannstadt - FCSB 0-1, dar nici Deian Sorescu. Omul care a adus victoria la Sibiu, Billel Omrani, va fi titular împotriva Farului, a anunţat omul de afaceri din Pipera.

În plus, Andrei Cordea va fi şi el titular în locul lui David Miculescu, după ce a început meciul de la Sibiu ca rezervă. Gigi Becali i-a anunţat pe jucători că "la FCSB intri şi joci, nu e timp de adaptare".

"Nu e normal Omrani? Dacă a dat omul gol, şi-a mai revenit, pentru că venise şi se lovea mingea de el. Acum normal că o să joace el", a spus Gigi Becali.

Întrebat dacă titularizarea lui Billel Omrani reprezintă trecerea pe banca de rezerve a golgheterului Andrea Compagno, Becali a răspuns: "Păi, ia el (n.r - locul lui Compagno)! Ai văzut, a jucat David (n.r - Miculescu), acum o să joace Cordea. Depinde când îl bagi. La FCSB intri şi joci, nu e timp de aşteptare. Când joci, trebuie să demonstrezi. E bine că e în concurenţă în atac. Văd că şi Florinel Coman şi-a revenit", a spus Gigi Becali, conform sport.ro.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbomranicordeamiculescucompagno 

viewscnt
Articole similare