Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oferta lui Becali pentru încă un transfer la FCSB: 700.000 €!

Oferta lui Becali pentru încă un transfer la FCSB: 700.000 €!

FCSB

Comentarii

Mult discutatul transfer al lui Juan Bauza (26 de ani) s-ar putea face pentru 700.000 de euro. Oferta lui Gigi Becali pentru încă un transfer la FCSB, după Deian Sorescu, e de maximum "6, 700.000 de euro" pentru argentinianul de la FCU Craiova.

Gigi Becali ar fi dispus să plătească "6, 700.000 de euro" pentru transferul lui Juan Bauza de la FCU Craiova 1948 la FCSB. Adrian Mititelu, patronul oltenilor, vrea mai mult şi a anunţat că nici cu două milioane de euro n-ar fi dispus să-şi cedeze jucătorul-vedetă.

Oferta lui Becali pentru încă un transfer la FCSB: 700.000 €!

Juan Bauza a impresionat la FCU Craiova, deşi în actuala stagiune nu a rupt norii pentru că a fost mai mult accidentat, iar Gigi Becali a intrat pe fir. S-a lovit, însă, de pretenţiile lui Adrian Mititelu, care e gata să spună "da" plecării jucătorului din Argentina doar dacă va primi 4 milioane de euro.

În aceste condiţii, transferul lui Bauza la FCSB n-are nicio şansă să se facă. Totuşi, Gigi Becali ar fi dispus să plătească "6, 700.000 de euro" pentru Juan Bauza, oferta lui Becali pentru încă un transfer la FCSB, după cel al lui Deian Sorescu.

Invitat la Orange Sport, Mihai Stoica a declarat că FCSB nu e interesată de Juan Bauza, dar că Gigi Becali "ar oferi 6, 700.000 de euro".

"(n.r - Vă interesează Bauza?) Nu. Au fost discuţii. Nu există niciun interes, nu se pune problema. Gigi a spus că ar oferi 6, 7 sute de mii. Cu mine n-a discutat nimeni de Bauza, dacă ne interesează sau nu. Noi nu avem nevoie de jucători ofensivi. Şi aşa avem o problemă, ieri au stat pe bancă Coman, Omrani şi Cordea. Plus ca Bauza e un jucător bun, nu e oarecare, pe care dacă-l iei trebuie să schimbi sistemul", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

  • 1 - un gol şi patru pase de gol a strâns Juan Bauza în acest sezon la FCU Craiova, în toate competiţiile
  • 700.000 de euro este cota de piaţă a lui Juan Bauza în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becali oferta juan bauzagigi becali transfer fcsbjuan bauza oferta fcsbjuan bauza oferta gigi becaligigi becali transfer juan bauza 

viewscnt
Articole similare