Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cine este bărbatul din imagine care a asistat la meciul cu CFR. A venit special pentru Farul. EXCLUSIV

Cine este bărbatul din imagine care a asistat la meciul cu CFR. A venit special pentru Farul. EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

La partida dintre Farul şi CFR Cluj (scor 3-0) a asistat şi Excelenţa Sa Hiroshi Ueda, ambasadorul Japoniei la Bucureşti.

Derby-ul dintre Farul Costanţa şi CFR Cluj a umplut micuţul stadion din Ovidiu. Inclusiv la tribuna oficială a fost multă forfotă.

Printre personalităţile care au luat loc în lojă a fost şi Excelenţa Sa Hiroshi Ueda, ambasadorul Japoniei la Bucureşti.

Ambasadorul Japoniei la Bucureşti a fost primit în loja conducerii Farului

Farul a avut un suporter special la derby-ul cu CFR Cluj, pe care l-a pierdut cu 3-0. În tribune şi-a făcut apariţia şi Excelenţa Sa Hiroshi Ueda, ambasadorul Japoniei la Bucureşti.

El a fost invitat chiar în loja conducerii Farului şi a luat loc între soţia lui Gică Hagi şi Ciprian Marica - cel care este acţionar minoritar al echipei constănţene.

În aceeşi lojă a stat şi Gică Popescu, preşedintele Farului Constanţa, dar şi ale persoane importante din conducerea clubului.

Hiroshi Ueda este fan Gică Hagi

Născut pe 11 decembrie 1960, la Osaka, Hiroshi Ueda a avut ocazia să-l vadă pe Gică Hagi în timp ce scria istorie ca jucător.

Cei doi s-au mai întâlnit de-a lungul timpului şi au ajuns să fie apropiaţi.

Pe 25 februarie 2021, Gică Hagi l-a invitat pe Hiroshi Ueda la Constanţa şi ambasadorul Japoniei a răspuns pozitiv.

Ulterior, Hiroshi Ueda a mărturisit că una dintre dorinţele sale era să-l întâlnească pe Gică Hagi: ”A fost visul meu din momentul în care am aflat că voi fi numit ambasador în România”, a spus ambasadorul Japoniei, după întâlnirea pe care a avut-o cu Gică Hagi, pe 25 februarie 2021.

La acea întâlnire, Hiroshi Ueda i-a mărturisit lui Gică Hagi faptul că golul pe care l-a marcat contra Columbiei, la Cupa Mondială din 1994, a fost pentru el cel mai spectaculos pe care l-a văzut.

Farul - CFR Cluj 0-3

CFR Cluj este din nou lider în Superliga, după ce a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-0 (0-0), echipa Farul Constanţa, în etapa a XXII-a.

Golurile au fost marcate de Krasniqi (49), Manea (59 - penalti) şi Petrila (77).

Farul: Aioani - Boli, Larie, Artean, Kiki (Borza '55) - Nedelcu (Sârbu '46), T. Băluţă, Grameni (Casap '64)- Alibec, L. Munteanu (Morar '64), A. Pitu (Salli '78). Antrenor: Gheorghe Hagi

CFR Cluj: Scuffet - C. Manea (Ţîru '85), Burcă, Yuri, Braun - Boateng, Muhar, Cvek  (Hoban '89)- Yeboah (Janga '67), Bîrligea (Petrila '46), Krasniqi (Maglica '90). Antrenor: Dan Petrescu

Cartonaşe galbene: Munteanu (36), Nedelcu (45+2), Casap (87) / Manea (42), Burca (90)

Afla mai multe despre: farul 

viewscnt
Articole similare