Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce spune Denis Alibec după înfrângerea în faţa CFR-ului: ”Au făcut două faze frumoase şi au reuşit să înscrie!”

Ce spune Denis Alibec după înfrângerea în faţa CFR-ului: ”Au făcut două faze frumoase şi au reuşit să înscrie!”

Farul Constanța

Comentarii

CFR Cluj este din nou lider în Superliga, după ce a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-0 (0-0), echipa Farul Constanţa, în etapa a XXII-a.

Golurile au fost marcate de Krasniqi (49), Manea (59 - penalty) şi Petrila (77).

La finalul meciului, Denis Alibec a oferit mai multe declaraţii. Fotbalistul susţine că echipa CFR a făcut doar două faze frumoase, iar în rest nu a pus mari probleme. 

Totuşi, atacantul recunoaşte că nici Farul nu a reuşit să fie periculoasă, dar speră ca echipa lui să se impună în cele două meciuri din play-off. 

”Au făcut două faze frumoase şi au reuşit să înscrie!”

”Un meci foarte slab făcut de noi, nu avem altă soluţie decât să încercăm să fim împreună şi să câştigăm următorul meci. Au făcut două faze frumoase şi au reuşit să înscrie. În rest, nu am avut foarte mari probleme. Dar nici noi nu le-am pus probleme.

Felicitări CFR-ului, au jucat foarte bine, merită primul loc. Au trecut 6 luni de când am început campionatul, eram pregătiţi de acest meci, ştiam ce trebuie să facem, dar nu am reuşit.

Vine play-off-ul şi acolo vom vedea cine merită să fie campioană. Am pierdut, mai sunt două meciuri cu CFR şi putem să le câştigăm pe amândouă”, a declarat Alibec.

Afla mai multe despre: farul-alibec-cfr 

viewscnt
Articole similare