Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Burcă ştie de ce echipa lui a reuşit să se impună cu 3-0 în faţa Farului Constanţa: ”Ne-am asumat multe riscuri!”

Andrei Burcă ştie de ce echipa lui a reuşit să se impună cu 3-0 în faţa Farului Constanţa: ”Ne-am asumat multe riscuri!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj este din nou lider în Superliga, după ce a învins, luni, în deplasare, cu scorul de 3-0 (0-0), echipa Farul Constanţa, în etapa a XXII-a.

Golurile au fost marcate de Krasniqi (49), Manea (59 - penalti) şi Petrila (77).

La finalul meciului, căpitanul ardelenilor, Andrei Burcă, a oferit mai multe declaraţii. El susţine că echipa lui şi-a asumat multe riscuri în această partidă. 

”Mă bucur că am câştigat, pentru că am avut un cantonament bun, greu şi s-a văzut în această seară pentru că am reuşit să ţinem ritmul. Am pregătit toată săptămâna să încercăm să jucăm om la om, adică ne-am asumat multe riscuri.

Suntem pe primul loc, dar mai e mult de muncă, trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Prima repriză s-a jucat agresiv şi cu foarte bun pressing, de ambele părţi, iar vântul nu ne-a ajutat nici pe noi, nici pe ei. Nu a fost aşa mare intensitate în prima repriză, dar în a doua ne-am dat drumul şi am reuşit să câştigăm”, a spus Burcă.

Meciul a fost arbitrat de Istvan Kovacs, ajutat de  Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene, iar Marian Barbu a fost rezervă.

În Camera VAR s-au aflat Sorin Costreie şi Tunyogi Ferencz, iar observator a fost desemnat Alexandru Deaconu.

În clasament, CFR Cluj a urcat pe primul loc, cu 47 de puncte, fiind urmată de Farul, cu 45 de puncte, şi de FCSB şi Rapid, cu câte 41 de puncte.

Afla mai multe despre: cfr-burcă-farul 

viewscnt
Articole similare