Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Raul Silva s-a făcut din nou de râs. :) Ce se observă când scoate telefonul din buzunar. Panduru a râs în hohote. VIDEO

Raul Silva s-a făcut din nou de râs. :) Ce se observă când scoate telefonul din buzunar. Panduru a râs în hohote. VIDEO
Comentarii

Basarab Panduru s-a amuzat de modul în care Raul Silva a încercat să se justifice pentru faptul că avea telefonul pe bancă, la meciul FC Botoşani - Universitatea Craiova 1-0.

Raul Silva şi-a atras foarte multe critici după ce, timpul meciului cu FC Botoşani, a fost surprins în timp ce-şi scotea telefonul din buzunar, deşi era pe banca de rezerve.

Mihai Rotaru, acţionarul majoritar al Universităţii Craiova, a anunţat că jucătorul va fi amendat.

Raul Silva, explicaţie comică pentru episodul cu telefonul pe bancă. Panduru s-a amuzat

Mihai Rotaru a anunţat că gestul lui Raul Silva este o lovitură în imaginea clubului şi că fundaşul în vârstă de 33 de ani va fi amendat.

Patronul Universităţii Craiova a povestit şi ce explicaţii a primit de la Raul Silva: a vrut doar să vadă cât este ceasul.

În cadrul emisiunii Minutul 91, Dan Udrea, Basarab Panduru şi Viorel Moldovan i-au demontat însă scuza, deoarece... avea ceas la mână.

Dan Udrea: Mihai Rotaru, după apariţia în presă a acelor imagini, are o poziţie dură şi spune: ”Este o pată pe imaginea clubului, pentru că ăsta nu e profesionalism şi va fi amendat”. Şi apoi mai spune ceva, că l-am întrebat ce căuta cu telefonul pe bancă. Şi el a spus că doar l-a scos să vadă cât e ceasul... având ditamai ceasul la mână.
Panduru: E ca şi cum eu aş avea aici (n.r. în platou) un ceas din ăla mare de perete şi te între: ”Dane, cât e ceasul?” / ”Păi, mă, Pandi, nu vezi? Are un metru pe un metru ceasul, nu vezi acolo?” Exact aşa e, el are un ceas la mână mai mare decât capul şi scoate telefonul să vadă cât e ceasul. Probabil că nu ştia nici care e ceasul la mână. Te întrebi ce faci cu ceasul la mână.

Mihai Rotaru spune că este foarte supărat pe Raul Silva

Acţionarul majoritar al Universităţii Craiova a comentat evenimentul petrecut la meciul FC Botoşani - Universitatea Craiova 1-0.

El spune că Raul Silva era accidentat şi era şanse extrem de mici să joace, motiv pentru care, probabil, era deconectat de la meci.

Pe de altă parte, Mihai Rotaru a anunţat că jucătorul va fi pedepsit pentru lezarea imaginii clubului:

”A pus o pată neagră pe ceea ce înseamnă clubul nostru din toate punctele de vedere. Este amendat. A spus că ‘Domne, am scos doar să mă uit să văd cât e ceasul’.

Nu avea voie, nu contează, nu avea ce să caute telefonul la el în buzunar! Suntem foarte supăraţi pe acest lucru”, a spus Rotaru pentru Fanatik.ro.

Afla mai multe despre: raul silva 

viewscnt
Articole similare