Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, prima reacţie după ce MM Stoica s-a arătat deranjat că l-a contactat pe Mihai Pintilii, fără să-i ceară acordul. VIDEO

Edi Iordănescu, prima reacţie după ce MM Stoica s-a arătat deranjat că l-a contactat pe Mihai Pintilii, fără să-i ceară acordul. VIDEO

Echipa națională

Comentarii

Edi Iordănescu a fost întrebat dacă este adevărat că vrea să-l ia pe Mihai Pintilii secund la naţionala României.

Noul selecţioner al României îşi conturează staff-ul pe care se va baza la echipa naţională. Pe lângă vechi colaboratori, fostul antrenor al FCSB-ului s-a gândit şi la Mihai Pintilii.

Prezent la derby-ul Rapid - UTA 1-1, Edi Iordănescu a fost întrebat dacă este adevărat că Pintilii îi va fi secund.

Edi Iordănescu, reacţie despre Mihai Pintilii secund la naţională

Edi Iordănescu a asistat la derby-ul dintre Rapid şi UTA, dar a fost foarte zgârcit în declaraţii. Antrenorul în vârstă de 43 de ani a dat vina pe procedura FRF, care urmează să-i traseze condiţiile în care poate face declaraţii.

”Vă spun atât, e în lucru pentru data de 7 februarie, să fie un comunicat din partea Federaţiei cu modalitatea în care comunicăm şi colaborăm. Până atunci, aşa am convenit, că aşteptăm să se finalizeze şi atunci o să ies cu o poziţie, da?”, a spus Edi Iordănescu.

Cu toate aceste, noul selecţioner n-a infirmat negocierile cu Mihai Pintilii: ”(Este adevărat că Pintilii va fi secundul dumneavoastră? Deocamdată, nu pot să confirm nimic, este unul dintre cei care sunt pe lista scurtă”, a mai spus Edi Iordănescu.

Mihai Stoica, deranjat că Edi Iordănescu nu l-a anunţat că-l vrea pe Mihai Pintilii

Mihai Stoica a anunţat în exclusivitate la Telekom Sport că Edi Iordănescu l-a sunat pe Mihai Pintilii pentru a-i propune postul de antrenor secund.

Cei doi au colaborat la FCSB şi Edi Iordănescu a rămas cu o impresie excelentă despre fostul internaţional român.

Mihai Stoica s-a arătat însă deranjat că Edi Iordănescu nu l-a anunţat că-l vrea pe Mihai Pintilii la echipa naţională.

”Înţeleg că discuţiile se poartă de câteva zile. Era normal să ne sune pe noi Edi dacă îl voia pe Pintilii. Dar fiecare cum consideră. Nu cred că este o răzbunare faţă de noi", a declarat MM Stoica pentru telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: edi iordanescu 

viewscnt
Articole similare