Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Burleanu, reacţie clară în privinţa situaţiei lui Mihai Pintilii: ”Există în momentul de faţă o speţă deschisă la Comisia de Disciplină!”

Răzvan Burleanu, reacţie clară în privinţa situaţiei lui Mihai Pintilii: ”Există în momentul de faţă o speţă deschisă la Comisia de Disciplină!”

FCSB

Comentarii

Mihai Pintilii, antrenorul celor de la FCSB, riscă să fie suspendat de către Comisia de Disciplină.

După ce l-a lăsat pe Leo Strizu acasă la plecarea în cantonament, FCSB a iscat scandalul momentului în fotbalul românesc, în care au fost ”absorbite” şi alte victime colaterale.

”Artificiul” încercat de vicecampioană cu numirea de formă a lui Leo Strizu în funcţia de principal l-a înfuriat pe şeful Şcolii de Antrenori, Lucian Burchel, care a deschis o anchetă împotriva roş-albaştrilor.

Totuşi, Răzvan Burleanu a anunţat că nu a fost luată nicio decizie în cazul lui Mihai Pintilii. Preşedintele FRF susţine că acest caz este în continuare analizat. 

”Există în momentul de faţă o speţă deschisă la Comisia de Disciplină!”

”Există în momentul de faţă o speţă deschisă la Comisia de Disciplină, aşteptăm decizia. Fiecare persoană care ajunge în acest punct are dreptul de a se apăra, la fel şi clubul care îl reprezintă”, a spus Răzvan Burleanu.

Concret, din postura de delegat, Pintilii nu poate da indicaţii şi nu poate fi prezent la cconferinţe de presă, dar are dreptul de a fi chemat la flash-interviu de presă.

Afla mai multe despre: fcsb-pintilii-răzvan burleanu 

viewscnt
Articole similare