Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | LeBron James doboară recordul de puncte în NBA, în direct la Orange Sport. Cât a ajuns să coste un bilet la mult aşteptatul eveniment din această săptămână

VIDEO | LeBron James doboară recordul de puncte în NBA, în direct la Orange Sport. Cât a ajuns să coste un bilet la mult aşteptatul eveniment din această săptămână

NBA

Comentarii

Starul lui LA Lakers, LeBron James, doboară recordul de puncte în NBA, în direct la Orange Sport, în una dintre următoarele partide din această săptămână. Ambele vor fi în direct la Orange Sport.

VIDEO | LeBron James doboară recordul de puncte în NBA, în direct la Orange Sport. Cât a ajuns să coste un bilet la mult aşteptatul eveniment

LA Lakers trece printr-unul dintre cele mai slabe sezoane din ultimii ani, dar LeBron James livrează meci de meci aproape ca la apogeu.

Cu forma senzaţională de acum, omul cu patru titluri NBA în carieră poate să bată recordul de puncte marcate în baschetul american în următoarea partidă, cu Oklahoma City Thunder. 

LeBron este la doar 36 de puncte de borna legendei lui Lakers, Kareem Abdul-Jabbar, de 38.387 de puncte. Biletele pentru Lakers - Thunder ajung şi la câteva zeci de mii de dolari la speculanţi.

LeBron atacă recordul în direct la Orange Sport, miercuri dimineaţa, de la ora 05:00.

În cazul în care nu va reuşi să stabilească un nou record miercuri, următoarea şansă a lui LeBron James este vineri dimineaţa, pe 10 februarie, de la ora 05:00, tot în direct pe Orange Sport.

LeBron James, faţă în faţă cu istoria 

În precedentul meci, LeBron James a marcat 27 de puncte, în înfrângerea echipei Los Angeles Lakers în faţa celor de la New Orleans (126-131).

Kareem Abdul-Jabbar şi-a început cariera la Milwaukee Bucks (1969 până în 1975 cu un titlu) înainte de a deveni o legendă a Lakers (din 1975 până în 1989 cu 5 titluri).

Afla mai multe despre: nbalebron jamesla lakers 

viewscnt
Articole similare