Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Simulează ordinar”. Reacţie fără menajamente după CFR - FCSB 0-1: ”L-a provocat şi pe Octavian Popescu” | EXCLUSIV

”Simulează ordinar”. Reacţie fără menajamente după CFR - FCSB 0-1: ”L-a provocat şi pe Octavian Popescu” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Managerul general al FCSB-ului, Mihai Stoica, a abordat mai multe aspecte ale jocului disputat la Cluj-Napoca între campioana şi vicecampioana din sezonul trecut. Acesta l-a criticat dur pe un jucător de la echipa lui Dan Petrescu pentru comportamentul său din timpul partidei.

FCSB s-a impus în fieful campioanei CFR Cluj, scor 1-0, după o prestaţie solidă din partea clubului deţinut de Gigi Becali.

Invitat la Orange Sport, Mihai Stoica a fost scos din minţi de un jucător de-al ardelenilor.

Mihai Stoica, fără menajamente după CFR - FCSB 0-1: ”Simulează ordinar” | EXCLUSIV

Este vorba despre fundaşul Yuri Matias, care a provocat cartonaşul galben încasat de David Miculescu, în minutul 69, la doar trei minute de la intrarea pe teren a jucătorului bucureştenilor.

Managerul general al celor de la FCSB s-a arătat indignat de faptul că apărătorul brazilian ar fi simulat la faza respectivă.

Mai mult, Mihai Stoica este de părere că Yuri ar fi provocat şi gestul nesportiv al lui Octavian Popescu din minutul 72, dar s-a arătat împăcat de faptul că fundaşul CFR-ului a greşit la golul marcat de Edjouma.

”Nu ştiu dacă s-a comentat, dar era penalty clar. Yuri, care i-a scos un cartonaş galben lui Miculescu simulând ordinar, cum face el mereu. Practic, Miculescu a luat un cartonaş galben degeaba pentru că Yuri a simulat. L-a provocat şi pe Octavian Popescu.

Apoi i-a venit şi lui rândul să facă penalty, doar că Sebastian Colţescu a lăsat un avantaj de excepţie şi, astfel, golul ăsta rămâne”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Referitor la cartonaşul galben luat de Octavian Popescu după ce a fost schimbat, Mihai Stoica a comentat:

”Nu prea am înţeles ce s-a întâmplat la cartonaşul galben luat de Tavi. Nici nu l-am întrebat. Pentru mine era foarte important să nu ia Olaru şi Octavian Popescu.

Dacă lua unul din ei, nu era nicio problemă pentru că revenea după suspendare Florinel Coman, care, la fel, este într-o formă excepţională.

Vă spun, rar mi-a fost dat să văd jucători să se exprime cu s-au exprimat băieţii ăştia în ultima săptămână de antrenamente”, a adăugat oficialul FCSB-ului.

În clasamentul Superligii, FCSB ocupă locul 4, cu 44 de puncte, după 24 de etape jucate, în timp ce CFR Cluj a coborât pe locul 2, cu 50 de puncte. Şefia campionatului a fost preluată de Farul lui Hagi.

Afla mai multe despre: cfr clujfcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare