adplus-dvertising
Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, perplex când a văzut ce au facut jucătorii FCSB-ului la derby-ul de aseară: ”La CFR poţi să faci vreodată aşa ceva?”

Basarab Panduru, perplex când a văzut ce au facut jucătorii FCSB-ului la derby-ul de aseară: ”La CFR poţi să faci vreodată aşa ceva?”

Superliga

Comentarii

Basarab Panduru, Silviu Tudor Samuilă şi Marius Mitran au rămas uimiţi de o fază făcută de jucătorii FCSB-ului în minutul 27 al derby-ului cu CFR Cluj.

FCSB a reuşit să câştige cu 1-0 în faţa lui CFR Cluj, în deplasare, după un joc foarte bun făcut de elevii lui Mihai Pintilii.

Cei de la FCSB au strălucit mai ales în prima repriză, când au etalat un joc spectaculos şi au ratat câteva ocazii de a marca.

Faza care l-a uimit pe Basarab Panduru: ”La FCSB este multă calitate”

Una dintre ocaziile FCSB-ului a fost în minutul 27, când jucătorii lui Mihai Pintilii au ajuns în careu după o serie de 11 pase consecutive, pe jos, multe dintre ele pe poziţie viitoare.

Silviu Tudor Samuilă consideră că această fază a fost printre cele mai spectaculoase din acest sezon din Liga 1.

De aceeaşi părere au fost şi Marius Mitran şi Basarab Panduru, care au remarcat atât faza în sine, dar şi calitatea peste medie a jucătorilor de la FCSB:

Silviu Tudor Samuilă: De unde a venit jocul ăsta de... Deci faza asta este una dintre fazele minunate ale campionatului.
Basarab Panduru: La CFR poţi să faci vreodată aşa ceva? Să araţi 7-8 pase d-astea pe jos.
Marius Mitran: Nu, eu am rămas cu ochii în aer.
Panduru: E altfel de fotbal.
Samuilă: Dar cred că este printre cele mai cursive acţiuni pe care le-am văzut sezonul ăsta, păcat de final.
Mitran: Sunt 11 pase dacă luăm de la careul propriu. Dar nu e vorba doar că sunt multe, ci că tot timpul atacă, cer pe poziţie viitoare, asta e minunat.
Samuilă: Dar de unde a venit? (n.r. acest joc)
Mitran: Pentru că eu cred că Mihai Pintilii chiar lucrează cu această echipă.
Panduru: Şi jucătorii au calitate, adică poţi să faci cu ei ceva scheme, să pui mingea pe jos, să dai, să pleci, ai şi cu cine să le faci. La FCSB, după părerea mea, este multă calitate, jucătorii au mare calitate. Poţi să joci fotbalul ăsta, poţi să faci lucrurile astea.

Gigi Becali, încântat şi el de jocul FCSB-ului în derby-ul cu CFR Cluj

Victoria cu 1-0 în faţa lui CFR Cluj l-a făcut din nou pe Gigi Becali să viseze frumos. Patronul FCSB spune că rareori a văzut un joc atât de consistent şi speră din nou la grupele Champions League:

”N-am dat nicio şansă, mai ales în prima repriză am fost numai noi pe teren. Noi deja ne gândim să ne lăsaţi în pace, să ne pregătim de Liga Campionilor.

N-am văzut aşa vijelie de joc ca aseară. Pac, pac, pac, pas din prima, pas din prima. Aşa vijelie n-am văzut! Noi n-am jucat niciodată asemenea vijelie de joc. Pas dintr-una, parcă eram... nici Barcelona nu juca aşa viteză”, a spus Gigi Becali.

Unicul gol al derby-ului CFR Cluj - FCSB a fost marcat de Edjouma, în minutul 85. Partida a fost în direct pe Orange Sport 1.

viewscnt
Articole similare