Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şoc în Premier League. Manchester City riscă depunctarea sau chiar excluderea din campionatul Angliei

Şoc în Premier League. Manchester City riscă depunctarea sau chiar excluderea din campionatul Angliei

Manchester City

Comentarii

Manchester City ar putea fi depunctată sau chiar exclusă din Premier League. Campioana Angliei este acuzată de încălcarea fair-play-ului financiar.

Reprezentanţii Premier League au confirmat că Manchester City urmează să fie depunctată sau chiar exclusă din campionatul Angliei în urma unei anchete începute în decembrie 2018.

Oficialii celui mai tare campionat din lume au descoperit că Manchester City a comis peste 100 de încălcări ale regulamentului UEFA în privinţa fair play-ului financiar.

Forul de la Londra a anunţat că deţinătoarea titlului în Premier League ar fi încălcat articolul din regulament potrivit căruia orice club afiliat la Premier League trebuie să prezinte „informaţiile financiare exacte, care oferă o poziţie fidelă şi exactă a situaţiei financiare a clubului”.

Al doilea set de infracţiuni enumerate, referitoare la sezoanele 2009-10 până în 2012-13, se referă la o presupusă încălcare a regulilor „care impun unui club membru să includă detalii complete despre remuneraţia managerului”. Între decembrie 2009 şi mai 2013, managerul clubului a fost actualul selecţioner al Italiei, Roberto Mancini.

În plus, Manchester City a fost acuzată că a forţat mai mulţi juniori să semneze contracte cu echipa de pe Etihad.

Acesta este un nou episod din saga financiară a celor de la Manchester City, care au fost excluşi de doi ani din competiţiile europene pentru că nu au respectat acelaşi fair-play financiar, excludere anulată ulterior de Tribunalul de Arbitraj Sportiv în iulie 2020.

Afla mai multe despre: manchester city 

viewscnt
Articole similare