Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zotta, după victoria en-fanfare a Rapidului: "E imposibil să nu se gândească la titlu!" | EXCLUSIV

Zotta, după victoria en-fanfare a Rapidului: "E imposibil să nu se gândească la titlu!" | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

În direct la Orange Sport, Constantin Zotta a analizat la cald meciul câştigat en-fanfare de Rapid, scor 4-1 în Giuleşti, cu FC Voluntari.

Rapid a câştigat cu 4-1 împotriva Voluntariului, în Giuleşti, meci în care Marko Dugandzic a devenit noul golgheter al Superligii. Constantin Zotta a lăudat publicul şi jocul echipei lui Adrian Mutu, despre care care a spus că se vede că are încredere.

Zotta, după victoria en-fanfare a Rapidului: "E imposibil să nu se gândească la titlu!" | EXCLUSIV

Constantin Zotta a spus, imediat după meciul Rapid - FC Voluntari 4-1, că suporterii şi presiunea pusă de ultraşi în Giuleşti îi face pe adversari să se teamă şi să greşească, iar pe elevii lui Adrian Mutu să aibă încredere şi mai mare.

Fostul preşedinte din Giuleşti s-a declarat dezamăgit de evoluţia Voluntariului: "Forţa şi presiunea care vine tribună se duce către adversar, iar jucătorii Rapidului, se vede că au încredere. Încearcă anumite lucruri şi le ies, se vede că au încredere. E frumos, nu cred că-ţi doreşti ceva mai mult decât atmosfera asta, un stadion care cântă, goluri multe.

Sincer, m-a decepţionat Voluntariul. Jucătorii Rapidului primesc mingea nemarcaţi între linii, ceea ce nu prea vedeai că se întâmplă în trecut. Atuul era defensiva, nu luau gol. Cred că se întâmplă ceva acolo", a spus Constantin Zotta, la Orange Sport.

Zotta e sigur că şefii, stafful şi jucătorii Rapidului nu au cum să nu se gândească la titlu: "Fără doar şi poate va ţine cu FCSB pentru că se gândeşte la titlu, nu poate să nu se gândească!", a mai spus Zotta.

Rapid - FC Voluntari 4-1, în Superligă

FC Rapid a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, echipa FC Voluntari, în etapa a XXIV-a din Superligă. Marko Dugandzic a reuşit un hattrick pentru giuleşteni.

Dugandzic a marcat în minutele 19, 55 şi 82.

Celălalt gol al Rapidului a fost înscris de Albu, în minutul 43.

FC Voluntari a punctat prin Lopes, în minutul 90+2.

Rapid: H. Moldovan - Onea, Săpunaru, P. Iacob, J. Morais (Fl. Ştefan '78) - Crepulja, Al. Albu, Pănoiu (Sefer '78) - Emmers (Ciobanu '79), Dugandzic (Luckassen '82), Al. Ioniţă II (Bamgboye '71). Antrenor: Adrian Mutu

FC Voluntari: M. Popa - Matricardi (Paz '46), Armaş, Ricardinho - Aliji, Raţă, Sigurjónsson (Tavares '65), Merloi, Cr. Costin (Lopes '56) - Nemec (Dumiter '46), Damaşcan (M.Răduţ '56). Antrenor: Liviu Ciobotariu

Cartonaşe galbene: Morais (25) / Ricardinho (51)

Arbitri: George Cătălin Găman – Mihai Marius Marica, Adrian Popescu – Bogdan Dumitrache

Arbitri VAR: Szabolcs Kovacs, Florin Andrei

Observatori: Adrian Comănescu, Constantin Stătescu

Marko Dugandzic a devenit golgheterul Superligii, el având 15 goluri marcate.

Afla mai multe despre: constantin zottarapidsuperligatitlu 

viewscnt
Articole similare