Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan nu îi dă nicio şansă la câştigarea Superligii uneia dintre formaţiile care visează la titlu: ”Văd patru echipe acolo” | EXCLUSIV

Viorel Moldovan nu îi dă nicio şansă la câştigarea Superligii uneia dintre formaţiile care visează la titlu: ”Văd patru echipe acolo” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Sezonul regular al Superligii se apropie uşor, uşor de final, iar cinci echipe speră că vor reuşi să cucerească titlul la finalul stagiunii. Însă, uneia dintre acestea, Viorel Moldovan nu îi dă nicio şansă, considerând că doar celelalte patru formaţii pot câştiga campionatul.

Actuala ediţie a Superligii este prima, de când a fost introdus sistemul cu play-off / play-out, în care lupta pentru titlu se dispută în atât de multe echipe şi este atât de strânsă.

”Văd patru echipe care au şanse reale să câştige campionatul”

Dacă s-ar încheia sezonul regular în acest moment, Farul, aflată pe primul loc, ar fi la un punct de CFR, trei de Rapid, patru de FCSB şi cinci de Universitatea Craiova.

În acest context, oricare dintre cele cinci ar putea spera la titlu, mai ales că acestea urmează să se dueleze de câte două ori în play-off, rezultatele directe urmând să facă diferenţa.

Invitat în studioul Orange Sport după finalul etapei cu numărul 24, Viorel Moldovan a analizat lupta la titlu şi a recunoscut că nu îi dă nicio şansă uneia dintre formaţiile angrenate în aceasta.

În opinia fostului atacant, Universitatea Craiova trebuie exclusă din această conversaţie, nefiind la acelaşi nivel cu celelalte patru contracandidate la câştigarea campionatului.

Viorel Moldovan nu îi dă Universităţii Craiova nicio şansă la câştigarea Superligii

Eu văd patru echipe care au şanse reale să câştige campionatul. Mi se pare că în acest an va fi foarte echilibrat. (n.r. pe cine excluzi?) Pe Craiova.

Farul, CFR, Rapid, FCSB... fiecare dintre ele poate câştiga campionatul. Mi se pare că CFR nu mai are nivelul de altădată, dar toate cele patru echipe sunt de acelaşi nivel.

Foarte interesant va fi, sunt chiar strânse echipele acolo”, a declarat Viorel Moldovan, pentru Orange Sport.

Fiecare dintre echipele care speră să câştige campionatul are atuurile sale. Rapid e aproape imbatabilă pe teren propriu, cu galeria în spate, FCSB are cel mai valoroşi jucători din România, CFR are cea mai vastă experienţă în astfel de situaţii, în timp ce Farul îl are pe ”Rege” pe banca tehnică.

În schimb, la Universitatea Craiova există, la momentul actual, mai multe probleme decât atuuri, motiv pentru care mulţi experţi îi exclud deja pe olteni din lupta pentru titlu.

Afla mai multe despre: viorel moldovan 

viewscnt
Articole similare