Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cei doi jucători pe care i-a remarcat Helmut Duckadam în urma derby-ului CFR - FCSB: ”Au fost eroii acestei partide” | EXCLUSIV

Cei doi jucători pe care i-a remarcat Helmut Duckadam în urma derby-ului CFR - FCSB: ”Au fost eroii acestei partide” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Duminică, FCSB a reuşit săî îşi treacă în cont o victorie foarte importantă, împotriva rivalei CFR Cluj. Roş-albaştrii s-au impus cu 1-0, iar, în urma jocului, Helmut Duckadam (63 de ani) a remarcat doi fotbalişti, unul de la fiecare echipă.

FCSB a reuşit să obţină una dintre cele mai importante victorii din Superligă ale sezonului, după ce a învins-o pe rivala CFR Cluj şi s-a apropiat la şapte puncte de primul loc.

Vicecampioana risca să ajungă la 12 lungimi de rivală, în cazul unei înfrângeri, dar rezultatul obţinut a diminuat diferenţa la doar şase puncte, care ar deveni doar trei în play-off.

”Au fost eroii acestei partide”

În final, majoritatea experţilor au ajuns la concluzia că FCSB merita să se impună în Gruia, spre deosebire de Dan Petrescu, care a afirmat că un egal ar fi fost echitabil.

În urma partidei, într-un interviu pentru Orange Sport, Helmut Duckadam a vorbit despre derby şi a dezvăluit numele celor doi ”eroi” din meci.

În opinia fostului goalkeeper, cei doi portari, Ştefan Târnovanu şi Simone Scuffet, sunt de lăudat pentru prestaţiile reuşite şi sunt motivul pentru care scorul nu a luat alte proporţii.

Cei doi jucători pe care i-a remarcat Helmut Duckadam în urma dwerby-ului CFR - FCSB

O partidă foarte bună. Terenul a fost foarte greu, a fost şi o pană de curent la un moment dat, dar cred că echipele au practicat un fotbal de calitate şi am avut ce vedea.

(n.r. v-a surprins că CFR nu a contat în prima repriză?) Nu m-a surprins . Am spus-o şi cu o zi înainte că FCSB are şansa ei, dacă va face pressing avansat, daca va pune presiune pe CFR.

CFR era mulţumită şi cu un rezultat de egalitate. Şi-au creat multe ocazii, dar portarii cred că au fost eroii acestei partide. Ambii au facut o partidă excepţională. Doar datorită lor nu s-a marcat decât foarte tarziu.

(n.r. rămâne Târnovanu titularul FCSB-ului?) Nu că rămâne titular, dar cred că este un candidat foarte serios pentru echipa naţională. Eu mă aştept, dacă va avea aceleaşi evoluţii, sa fie chiar titularul naţionalei”, a declarat Helmut Duckadam, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: duckadam 

viewscnt
Articole similare