Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Petrescu, contrat în direct la Orange Sport: "Nu era mai corect un egal! FCSB a fost mai bună!" | EXCLUSIV

Dan Petrescu, contrat în direct la Orange Sport: "Nu era mai corect un egal! FCSB a fost mai bună!" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

În direct la Orange Sport, Basarab Panduru şi Marius Mitran au analizat jocul CFR Cluj - FCSB 0-1 şi l-au contrat pe Dan Petrescu. Antrenorul campioanei României a spus că era mai echitabil dacă jocul se termina la egalitate, dar cei doi n-au fost de acord cu "Bursucul".

FCSB a învins cu 1-0 pe CFR Cluj chiar în Gruia, la finalul unui joc în care a dominat autoritar prima repriză, dar în partea secundă a jocului a pierdut din iniţiativă şi a permis campioanei României să aibă ocazii de gol. Marius Mitran a ajuns la concluzia că Dan Petrescu n-are dreptate, după ce antrenorul a spus că era meritat un egal.

Dan Petrescu, contrat în direct la Orange Sport: "Nu era mai corect un egal! FCSB a fost mai bună!" | EXCLUSIV

 

Marius Mitran a spus că, per total, FCSB i s-a părut mai bună: "Eu zic că nu era mai corect un egal. Autoritatea cu care FCSB a dominat prima repriză nu e egalată de tempoul mai slab din repriza a doua. CFR a echilibrat imediat după pauză, a avut ocaziile mari, însă cred că pe ansamblu FCSB are un mic plus, acest 1-0, cred e meritat", a spus Marius Mitran, la Orange Sport.

De partea cealaltă, Basarab Panduru a fost şi el de acord, dar a nunţat altfel discursul în favoarea FCSB: "Eu cred că dacă în prima repriză conducea FCSB nu era nicio problemă, era corect rezultatul, în repriz a doua parcă au fost acţiuni în favoarea CFR-ului şi la singura acţiune periculoasă au marcat cei de la FCSB. Mai degrabă vedeam 1-0 în prima repriză, 0-0 în a doua, FCSB câştiga meciul cu 1-0, dar din prima repriză. Pe ansamblu mi s-a părut mai bună FCSB", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

CFR Cluj - FCSB 0-1, în Superligă

FCSB a învins duminică, în deplasare, scor 1-0, formaţia CFR Cluj, în cadrul etapei a 24-a din Superligă. A fost a doua înfrângere consecutivă a clujenilor pe teren propriu.

Partida de la Cluj a început cu 10 minute întârziere din cauza unor probleme apărute la instalaţia de nocturnă a arenei Dr. Constantin Rădulescu.  Pe un gazon îngheţat şi o temperatură cu multe grade minus, prima repriză a întâlnirii a fost una alertă, dominată de echipa bucureşteană şi cu intervenţii excelente ale celor doi portari: Scuffet (CFR Cluj) şi Târnovanu (FCSB).  În repriza secundă ritmul jocului a mai scăzut, gazdele au dominat, dar cei care au înscris au fost bucureştenii. Edjouma l-a deschis pe Octavian Popescu în careul clujean, acesta a pasat tot lui Edjouma, care a înscris cu o scăriţă în minutul 88. Până la final s-a mai remarcat arbitrul Sebastian Colţescu, acesta arătându-i cartonaşul galben lui Octavian Popescu, pentru că bucureşteanul – înlocuit, a salutat galeria echipei FCSB în drumul său spre banca de rezervă.

FCSB are 44 de puncte şi este pe locul 4, în timp ce echipa campioană, CFR Cluj, are 50 de puncte şi este lider în clasament.

CFR Cluj: Scuffet - Cr. Manea, Yuri, A. Burcă, Camora - Boateng, Muhar, Cvek (Deac 46) – Petrila (Birligea 61), Janga (Yeboah 61), Krasniqi. ANTRENOR: Dan Petrescu
FCSB: Târnovanu - Sorescu, I. Cristea (Haruţ 84), Tamm, Radunovic - Edjouma, Şut, Olaru - Cordea, Compagno (Miculescu 66), Oct.Popescu (Omrani 90+3). ANTRENOR: Mihai Pintilii

Cartonaşe galbene: E. Krasniqi 39, C. Manea 82 / Compagno 2, Miculescu 69, Oct. Popescu 90+3

Arbitri: Sebastian Colţescu - Daniel Mitruţi, George Neacşu - Andrei Moroiţă

Arbitri VAR: Sorin Costreie - Mircea Orbuleţ

Observator: Octavian Şovre

 

Afla mai multe despre: fcsbcfr clujdan petrescupandurumitran 

viewscnt
Articole similare