Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Intră şi nu fac nimic”. Panduru i-a luat la ţintă pe nou-veniţii de la Rapid! Cine sunt jucătorii pe care consideră că giuleştenii nu i-au ”nimerit” | EXCLUSIV

”Intră şi nu fac nimic”. Panduru i-a luat la ţintă pe nou-veniţii de la Rapid! Cine sunt jucătorii pe care consideră că giuleştenii nu i-au ”nimerit” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport la finalul rundei cu numărul 24 din Superligă, Basarab Panduru a vorbit despre parcursul Rapidului în acest sezon şi a dezvăluit că este de părere că giuleştenii nu au ”nimerit” mai multe dintre transferurile făcute în vară.

Odată cu venirea lui Dan Şucu la club, Rapid a primit un buget consistent de transferuri în vară, iar conducerea i-a făcut toate poftele lui Adi Mutu.

10 jucători noi au sosit în Giuleşti în acea perioadă de mercato, clubul cheltuind 1,35 milioane de euro pentru a îi aduce pe aceştia în Giuleşti.

”Intră şi nu fac nimic”

Marko Dugandzic, Jayson Papeau, Xian Emmers, Damien Dussaut, Andrei Ciobanu, Vali Costache, Kevin Luckassen, Florin Ştefan, Alex Măţan şi Paul Iacob sunt cei care au sosit la Bucurelşti în vară.

Dacă Dugandzic, Emmers, Iacob şi Papeau, până la accidentare, au reuşit să se lupte pentru sau să îşi adjudece locuri în primul 11, restul au fost dezamăgiri, în opinia lui Basarab Panduru.

Expertul Orange Sport se aştepta, în special, la mai mult din partea lui Florin Ştefan, Damien Dussaut, Alex Măţan şi Andrei Ciobanu, ale căror transferuri la Bucureşti nu au decurs conform planului.

Panduru i-a luat la ţintă pe nou-veniţii de la Rapid

Mi se pare că nu au nimerit transferurile. Sunt mulţi jucători care au fost aduşi cumva crezând că pot intra titulari şi nu au jucat mai deloc.

Nu mai spun de Măţan că deja pleacă, Dussaut, pe care nici nu l-ai văzut, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el, Ciobanu prinde rar şi Iacob prinde că nu joacă Dragoş Grigore.

E important. Ştefan, pe partea stângă. Te aşteptati, când Morais lipseşte trei meciuri, să intri şi să nu mai ieşi de acolo, adică să îi pui lui Mutu un semn de întrebare când să aleagă.

Adică <<pe cine să alegi, pe Morais, care vine, sau pe mine, care sunt în mare formă de trei meciuri>>. Ai impresia că intră şi nu fac nimic.

Costache... deşi la el trebuie să apreciezi şi mi se pare de câte ori a intrat acum, în anul ăsta, mi s-a părut că a făcut-o altfel, adică s-a zbătut mai mult, a făcut alftel lucrurile.

Dar sunt o grămadă de jucători care nu prind deloc, mulţi. Vojtus a plecat”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare