Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Nu e uşor să pierzi”. Neagoe, contrazis în direct după discursul controversat din urma înfrângerii cu Farul: ”Nu ai ce să discuţi” | VIDEO EXCLUSIV

”Nu e uşor să pierzi”. Neagoe, contrazis în direct după discursul controversat din urma înfrângerii cu Farul: ”Nu ai ce să discuţi” | VIDEO EXCLUSIV
Comentarii

La flash-interviul din urma meciului cu Farul Constanţa, Eugen Neagoe (55 de ani) a ţinut un discurs controversat la adresa centralului Andrei Chivulete, pe care l-a acuzat că inventează regulamente, în contextul penalty-ului pe care l-a acordat trupei dobreogene, după faultul evident al lui Giedrius Arlauskis.

Luni, Farul a reuşit să obţină o victorie importantă împotriva Universităţii Craiova, după ce s-a impus cu scorul de 2-1 la Ovidiu şi a revenit pe primul loc al Superligii.

Adrian Mazilu a deschis scorul pentru formaţia pregătită de Gică Hagi, în timp ce Andrei Larie a majorat diferenţa, de la punctul cu var, în urma unui penalty comis de Arlauskis.

”Nu e uşor să pierzi”

Lovitura de la 11 metri nici nu fusese acordată iniţial de Chivulete, însă cei din camera VAR i-au atras atenţia, iar centralul s-a dus la monitor şi şi-a schimbat decizia.

Deşi faultul portarului este evident, iar penalty-ul acordat corect, Eugen Neagoe a ţinut un discurs controversat în urma partidei, prin care sugera că arbitrul a inventat regulamente.

Invitaţi în studioul Orange Sport, Basarab Panduru şi Viorel Moldovan l-au contrazis pe antrenorul Universităţii Craiova şi i-au transmis că nu avea de ce să se plângă.

Cei doi i-au găsit circumstanţe oarecum atenuante lui Neagoe, probabil fiind stresat după înfrângerea suferită, dar au punctat că lovitura de la 11 metri a fost acordată corect.

Eugen Neagoe, contrazis în direct după discursul controversat din urma înfrângerii cu Farul

Nu avem ce să mai vedem, el nu a văzut-o probabil şi spune doar ce crede el. Nu are nicio... aici nu ai ce să discuţi. El nu a văzut.

În prima fază, dacă e fault, cel care se tăvăleşte pe jos şi nu se mai ridică e Arlauskis, că el aşa a făcut mereu, dacă ar fi fost fault.

El a mai făcut lucrurile astea. Dar Neagoe nu a văzut, probabil a văzut prima dată fault în atac şi după te duci şi schimbi la VAR.

Ăsta e un penalty cum nu ai mai văzut, asta da, dar să îi dai în halul ăsta peste picioare...”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

E evident aici, îmi pare rău pentru Eugen, ştiu şi înţeleg frustrările, nu e uşor să pierzi, dar s-a văzut. Nu e confortabil că a pierdut jocul.

E evident faultul lui Arlauskis”, a adăugat Viorel Moldovan.

Afla mai multe despre: eugen neagoe 

viewscnt
Articole similare