Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Unul dintre tinerii de mare perspectivă ai Farului, urmărit de oficialul FCSB-ului ”de mult”: ”L-am studiat, e foarte bun” | EXCLUSIV

Unul dintre tinerii de mare perspectivă ai Farului, urmărit de oficialul FCSB-ului ”de mult”: ”L-am studiat, e foarte bun” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a vorbit despre unul dintre tinerii de mare perspectivă de la Farul Constanţa, pe care a recunoscut că îl urmăreşte de mai mult timp. Managerul general a dezvăluit că îl consideră un fotbalist ” foarte bun” deja pe acesta.

Farul Constanţa demonstrează în acest sezon, la fel ca în urmă cu şase ani, că te poţi bate pentru campionat chiar şi cu un lot format în bună parte din tineri din propria pepinieră.

Deşi mai are şi alţi jucători mai experimentaţi în lot, precum Ionuţ Larie, Denis Alibec şi Mihai Popescu, Gică Popescu se bazează majoritar pe juniori, considerându-i viitorul.

”L-am studiat, e foarte bun”

Cel mai mare câştig al ”Regelui” din acest sezon pare a fi Sebastian Borza, care de abia a împlinit 17 ani în această stagiune şi deja se luptă pentru un loc de titular la Ovidiu.

Fotbalistul a însumat deja 24 de apariţii, două goluri şi o pasă decisivă în tricoul Farului, la nivel de seniori, iar Hagi face eforturi pentru a îi găsi un loc în primul 11.

”Regele” l-a mutat pe titularul de drept din flancul stâng, David Kiki, în partea dreaptă doar pentru a îi face loc lui Sebastian Borza, un indiciu că are mari speranţe de la acesta.

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a vorbit la superlativ despre fundaşul lateral, dezvăluind că îl urmăreşte de mai mult timp la loturile de juniori.

Unul dintre tinerii de mare perspectivă ai Farului, urmărit de MM Stoica ”de mult”

Managerul general al FCSB-ului a recunoscut că îl consideră pe Borza un jucător de mare valoare, dar a afirmat că FCSB nu îl doreşte pe acesta, întrucât Radunovic ocupă deja acel post.

Borza nu arată de 17 ani, l-am studiat cum la Bucureşti, ce picioare are... l-am văzut de mult. Juca la 2004, el fiind noimebrie 2005 şi părea peste toţi. E foarte bun.

Borza joacă la Hagi că e bun. (n.r. dacă vine la voi, dă de Radunovic) Nu... nu vrem să plece Radunovic sub nicio formă”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

În prezent, Sebastian Borza este cotat la doar 250.000 de euro de transfermarkt. Fotbalistul de 17 ani a fost cel care a marcat golul câştigător în FCSB - Farul 2-3.

Afla mai multe despre: sebastian borza 

viewscnt
Articole similare