Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Are mare calitate”. Panduru, cuvinte la superlativ despre jucătorul de la FCSB care ”pune presiune pe adversari”: ”Ştie ce trebuie să facă” | EXCLUSIV

”Are mare calitate”. Panduru, cuvinte la superlativ despre jucătorul de la FCSB care ”pune presiune pe adversari”: ”Ştie ce trebuie să facă” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport în urma victoriei obţinute de FCSB împotriva rivalei CFR Cluj, Basarab Panduru a vorbit la superlativ despre un fotbalist de bază al vicecampioanei, ale cărui urcări în ofensivă ”pun presiune” pe adversari şi sunt cruciale pentru roş-albaştri.

Pentru prima dată în acest sezon, FCSB pare să aibă şanse realiste de a cuceri titlul, în urma nu doar a unui rezultat pozitiv împotriva CFR-ului, ci şi unei prestaţii de excepţie.

Vicecampioana a fost, în special în prima repriză, un pericol constant pentru adversara sa, iar, în cele din urmă, a obţinut o victorie ce poate fi considerată meritată.

”Are mare calitate”

Malcom Edjouma şi Tavi Popescu au primit cele mai mari merite pentru rezultatul obţinut, însă Basarab Panduru a dorit să evidenţieze contribuţia unuia dintre jucătorii mai puţin ”văzuţi” de la FCSB.

Expertul Orange Sport a dezvăluit că este de părere că Risto Radunovic (30 de ani) este un jucător de mare valoare, crucial pentru formaţia roş-albastră, în special în atac.

Panduru a explicat că, prin urcările sale în jumătatea adversă, internaţionalul muntenegrean pune presiune pe adversari şi contribuie, chiar şi doar prin plasamentul său, la reuşitele echipei.

Panduru, cuvinte la superlativ despre jucătorul de la FCSB care ”pune presiune pe adversari”

Eu l-am văzut pe Radunovic pe teren, mie mi se pare că are mare calitate, să ştii, când pune piciorul pe minge, îl pune într-un fel. Nu intră niciodată în panică, ştie ce trebuie să facă.

Dar vreau mai multe faze din astea! Pentru că, dacă tu vii şi faci fazele astea, din poziţia de fundaş, îţi dai seama ce presiune pui pe adversar? Pui o presiune constantă.

Mai devreme sau mai târziu, cu calitatea jucătorilor, nu ai cum să nu dai gol. Nu ai cum să nu dai gol! Ai atât de multă calitate, încât nu ai cum să nu dai gol”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

În urma victoriei obţinute pe terenul campioanei, FCSB s-a apropiat la şase puncte de CFR, aflându-se la şapte lungimi de liderul Farul însă, după ce constănţenii au învins-o pe Universitatea Craiova şi au revenit pe primul loc.

Afla mai multe despre: risto radunovic 

viewscnt
Articole similare