Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Eugen Neagoe îşi bagă jucătorii în şedinţă: ”Vom face modificări în echipă!”. Nu este de acord cu penalty-ul primit: ”Ce facem? Inventăm regulamente?”

Eugen Neagoe îşi bagă jucătorii în şedinţă: ”Vom face modificări în echipă!”. Nu este de acord cu penalty-ul primit: ”Ce facem? Inventăm regulamente?”

Farul Constanța

Comentarii

Echipa Farul Constanţa a învins luni, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia CS Universitatea Craiova, după un meci contând pentru etapa a 24-a din Superligă. Farul este lider în campionat.

Eugen Neagoe îşi bagă jucătorii în şedinţa: ”Vom face modificări în echipă!”. Nu este de acord cu penalty-ul primit: ”Ce facem? Inventăm regulamente?”

Scorul a fost deschis repede la Ovidiu, de către gazde, care au marcat prin tânărul de 17 ani, Adrian Mazilu, aflat la primul său gol în prima ligă. Acelaşi Mazilu a mai ratat de două ori, în minutele 13 şi 24, iar în minutul 33 Arlauskis a provocat un penalti ciudat, intrând pur şi simplu în M. Popescu. Arbitrul Andrei Chivulete a dictat lovitură de pedeapsă după o scurtă consultare a VAR, iar Larie a transformat-o în minutul 34.

În repriza secundă Farul a pierdut din turaţie, oltenii au redus din diferenţă prin Nistor, din pasa lui Işfan (min. 58), însă oaspeţii nu au avut forţa de a egala situaţia pe tabelă şi Farul s-a impus cu 2-1, devenind lider în clasament, cu 51 de puncte.

Eugen Neagoe, antrenorul echipei Universiattea Craiova, a vorbit despre înfrângerea de azi.

”Noi invetăm regulamente. Ce să pună piedică când are mingea? Prima dată a dat fault în ataac. Noi inventăm regulamente. Nu trebuia să rupem jocul, ne trezim noi să rupem jocul. Mă rog... Eu voia să repună rapid. Am văzut penalty-uri clare care s-au dus oamenii la VAR si nu s-au dat. Am jucat slab, ştim asta. De ce? Pentru că am jucat modest.

Nu aş putea să vă spun foarte multe. Vom face o analiză. Vom discuta zilele următoare. Aş fi schimbat la pauză mai mulţi jucători dar mai erau 45 de minute şi nu puteam să schimb toată echipa. Trebuie să ne schimbăm mentalitatea, am intrat relaxaţi. Fără efort nu vine mingea la noi. Greşelile pe care le-am făcut le cunoaştem. Vom face modificări în echipă, vom vedea. Nu este nimic pierdut”, a declarat Neagoe după meci.

Echipele care au evoluat:

  • FARUL: Aioani - Kiki, Larie, M. Popescu, Borza - Artean, T. Băluţă (Doukoure 78), Grameni (Casap 62) - Ad. Mazilu (I. Cojocaru 62), L. Munteanu (Sali 46), V. Morar (Criciuma 62). ANTRENOR: Gheorghe Hagi
  • CS UNIVERSITATEA CRAIOVA: Arlauskis – Martic (Ndong 46), V. Găman (Mateiu 46), Raul Silva, Vătăjelu - Al. Creţu (Koljic 73), Screciu, Nistor - Işfan (Roguljic 73), Rivaldinho (Markovic 46), A. Ivan. ANTRENOR: Eugen Neagoe

Afla mai multe despre: farul constantauniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare