Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a plătit aproape un milion de euro pentru el, dar fotbalistul ”nu există” la FCSB. Explicaţiile lui MM Stoica: ”Pe el nu l-a scos nimeni” | EXCLUSIV

Becali a plătit aproape un milion de euro pentru el, dar fotbalistul ”nu există” la FCSB. Explicaţiile lui MM Stoica: ”Pe el nu l-a scos nimeni” | EXCLUSIVgalerie foto

FCSB

Comentarii

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a vorbit despre unul dintre jucătorii transferaţi de FCSB în această vară, care ”nu există” la Bucureşti. După ce i s-au cerut explicaţii în legătură cu minutele primite de acesta, managerul general a sugerat că fotbalistul încă nu este pregătit pentru mai mult.

În această vară, Gigi Becali a ”spart banca”, datorită calificării FCSB-ului în Conference League, şi a cheltuit peste cinci milioane de euro pe noi jucători, fără a fi luate în calcul şi contractele acestora.

Cele mai mari sume au fost plătite pentru David Miculescu, 1,7 milioane de euro, Andrea Compagno, 1,5 milioane de euro, şi Eduard Radaslavescu, 900.000 de euro.

Becali a plătit aproape un milion de euro pentru el, dar Radaslavescu ”nu există” la FCSB

Dacă primii doi dintre aceştia primesc şanse meci de meci din partea conducerii tehnice, Radaslavescu pare a fi ”uitat” pe banca de rezerve.

Invitat în studioul Orange Sport, MM Stoica a vorbit despre rezultatele obţinute de Farul Constanţa şi a afirmat că reuşitele lui Hagi se datorează faptului că are jucători tineri foarte buni la dispoziţie.

În acest context, moderatorul Silviu Tudor Samuilă i-a amintit oficialului FCSB-ului că unul dintre cei mai promiţători jucători ai ”Regelui” a ajuns la Bucureşti şi ”nu există”.

”La noi juca Octavian Popescu la 17 ani şi nu l-a scos nimeni din echipă”

MM Stoica şi-a apărat echipa, spunând că mijlocaşul central nu era titular nici la Ovidiu, iar apoi a sugerat că, dacă acesta ar fi meritat să rămână în primul 11, ca Tavi Popescu, ar fi rămas.

”(n.r. îl iei pe Radaslavescu titular de la Farul şi la voi nici nu ştii că există) Nu juca meci de meci, era rezervă. Era rezervă meci de meci, jucase înainte, în sezonul ăsta nu jucase deloc.

Vorbesc de sezonul în care l-am transferat, că noi l-am transferat în septembrie. Trecuseră etape multe şi nu juca. (n.r. dar la voi nu există) Din motive...

Trebuie altă echipă luată aici. La noi juca Octavian Popescu la 17 ani şi nu l-a mai scos nimeni din echipă, pentru că e bun”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

Doar 546 de minute, echivalentul a şase partide întregi şi şase minute, a prins Radaslavescu în cele 16 apariţii însumate în tricoul FCSB-ului, marcând două goluri.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare