Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru şi MM au stabilit clasamentul la finalul sezonului regular: ”Termină pe primul loc”. Unde au ”clasat-o” pe FCSB | VIDEO EXCLUSIV

Panduru şi MM au stabilit clasamentul la finalul sezonului regular: ”Termină pe primul loc”. Unde au ”clasat-o” pe FCSB | VIDEO EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitaţi în studioul Orange Sport după finalul etapei cu numărul 24 din Superligă, MM Stoica şi Basarab Panduru au stabilit clasamentul la finalul sezonului regular. Cei doi au analizat fiecare meci rămas şi au contorizat ce puncte cred că vor obţine formaţiile aflate în lupta pentru titlu.

”Termină pe primul loc”

Lupta pentru titlu se anunţă mai strânsă ca în oricare dintre ultimii ani în acest sezon, cu cinci formaţii aflate în cărţi pentru câştigarea Superligii.

Invitaţi în studioul Orange Sport la finalul etapei cu numărul 24, Basarab Panduru şi MM Stoica au dezvăluit cum cred că va sta clasamentul la finalul sezonului regular.

Cei doi s-au axat doar pe primele cinci locuri din campionat, ocupate, desigur, de Farul Constanţa, CFR Cluj, Rapid, FCSB şi Universitatea Craiova.

Fiecare meci rămas din sezonul regular a fost luat în parte, iar, după ce au fost contorizate punctele, s-a ajuns la concluzia că tot CFR se va afla pe primul loc la intrarea în play-off.

Panduru şi MM au stabilit clasamentul la finalul sezonului regular

Panduru: (n.r. Farul ia) Trei (n.r. puncte) cu Argeş, trei cu Petrolul. La UTA, chiar dacă e acolo, e puţin mai greu. Egal cu UTA. Bat pe Sepsi. Egal la Cluj şi egal cu Rapid.

Samuilă: Deci Farul, 63 de puncte.

MM: (n.r. CFR) X la Craiova. Trei (n.r. puncte) cu Piteşti, trei la Petrolul. Trei cu UTA, unul la Sepsi. Şi bate U Cluj în derby! (n.r. bate U Cluj?) Nu, nu, mai pune trei. (n.r. deci termină pe primul loc) Da.

Samuilă: 64 de puncte CFR.

Panduru: Rapid o bate pe Craiova, egal la Mioveni, bate pe Chindia, egal la Botoşani, bat pe Hermannstadt şi am spus egal (n.r. cu Farul).

Samuilă: 57 de puncte Rapid.

Panduru: Voluntari, Argeş, Petrolul, UTA teoretic ar trebui victorii (n.r. pentru FCSB). Mai pune patru puncte (n.r. cu Universitatea Craiova şi Sepsi).

Samuilă: 60 de puncte FCSB.

Panduru: (n.r. Universitatea Craiova) X cu CFR, x cu FCSB. X cu Voluntari, în deplasare. Argeş, Petrolul, UTA... cred că trei victorii.

Samuilă: Universitatea Craiova, 53 de puncte.

Clasamentul alcătuit de MM şi Panduru:

  1. CFR Cluj 64p
  2. Farul 63p
  3. FCSB 60p
  4. Rapid 57p
  5. Universitatea Craiova 53p

Cum ar arăta acesta după înjumătăţire:

  1. CFR Cluj 32p
  2. Darul 32p
  3. FCSB 30p
  4. Rapid 29p
  5. Universitatea Craiova 27p

Afla mai multe despre: superliga 

viewscnt
Articole similare