Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Suntem disponibili să vindem”. Cei doi jucători cu care poate da Sepsi lovitura: ”Au fost foarte multe discuţii pentru ei” | EXCLUSIV

”Suntem disponibili să vindem”. Cei doi jucători cu care poate da Sepsi lovitura: ”Au fost foarte multe discuţii pentru ei” | EXCLUSIV
Comentarii

Ascensiunea lui Sepsi în fotbalul românesc a fost neaşteptat de rapidă, iar, în afara celor cinci formaţii angrenate în lupta la titlu, echipa covăsneană este considerată cea mai puternică din Superligă. Dar patronul Laszlo Dioszegi a recunoscut că aceasta îşi poate pierde doi dintre cei mai importanţi jucători.

În 2022, Sepsi a reuşit, sub comanda lui Cristiano Bergodi, să cucerească primele două trofee din istoria sa, în ciuda faptului că clubul a fost înfiinţat de abia în 2011.

Investiţiile majore făcute la echipa din Sfântu Gheorghe au propulsat-o către Superligă, unde se află de aproape şase ani, după promovarea din 2017.

”Suntem disponibili să vindem”

În acest timp, pe lângă Cupa şi Supercupa României câştigare, Sepsi se mai poate mândri cu două clasări în play-off şi două participări în preliminariile Conference League.

Guvernul Ungariei a ajutat echipa, aceasta aflându-se într-o zonă cu o populaţie densă de etnie maghiară, cu construirea noului stadion şi noii baze de antrenamente.

Planul ar fi ca Sepsi să îşi continue creşterea, dar, momentan, clubul pare să stagneze, în contextul în care nu poate concura încă cu bugetele ”granzilor” din Superligă.

Mai mult, formaţia din Sfântu Gheorghe riscă şi să îşi piardă cei mai de valoare jucători, a recunoscut chiar patronul Laszlo Dioszegi, într-un interviu pentru Orange Sport.

Omul de afaceri a explicat că Sepsi nu este genul de club care să ţină jucători ”ostatici”, astfel că, dacă se iveşte vreo ofertă bună, aceasta este acceptată.

Dioszegi a recunoscut că au existat ”foarte multe discuţii” pentru transferurile lui Marius Ştefănescu şi Nicolae Păun, însă, deocamdată, nimic nu s-a concretizat.

Cei doi jucători cu care poate da Sepsi lovitura

Păun şi Ştefănescu au debutat deja la echipa naţională şi, dacă îşi continuă progresul, Sepsi ar putea da lovitura cu transferurile lor.

Nu suntem adeptul de a spune că nu vindem jucători. Dimpotrivă, avem foarte mare nevoie de bani, ca şi toate cluburile din România, şi, dacă vin oferte pentru jucători buni, suntem disponibili de a vinde, dar nu cu orice preţ.

Au fost foarte multe discuţii pentru Ştefănescu, pentru Păun... dar n-am primit nicio ofertă concretă, care să spuna că <<uitai, domnilor, noi vrem să dăm suma x, y pentru jucătorul respectiv>>”, a declarat Laszlo Dioszegi, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: sepsi 

viewscnt
Articole similare