Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ce îi lipseşte FCSB-ului pentru a cuceri titlul?”. Răspunsul categoric al lui Marian Iancu | EXCLUSIV

”Ce îi lipseşte FCSB-ului pentru a cuceri titlul?”. Răspunsul categoric al lui Marian Iancu | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB a reuşit să relanseze cu adevărat lupta la titlu, după ce a învins-o pe rivala CFR Cluj în derby, scor 1-0. Întrebat ce i-ar lipsi vicecampioanei pentru a câştiga un prim campionat după 2015, Marian Iancu a oferit un răspuns categoric.

Duminică seara, FCSB a reuşit să relanseze cu adevărat lupta la câştigarea Superligii, după ce a învins-o pe rivala CFR Cluj, scor 1-0, chiar în Gruia.

Victoria vicecampioanei i-a permis Farului să revină pe primul loc, iar doar şapte puncte, care ar deveni patru în play-off, despart liderul de locul patru, ocupat de FCSB.

”Ce îi lipseşte FCSB-ului pentru a cuceri titlul?”

La încă trei lungimi în urma roş-albaştrilor se află şi Universitatea Craiova, astfel că cinci echipe pot avea şanse realise de a cuceri titlul în acest sezon.

Marea favorită rămâne CFR Cluj, în contextul în care a cucerit ultimele cinci campionate şi are cel mai mare buget şi unul dintre cei mai buni antrenori din România.

Farul are la rândul său speranţe că va reuşi să pună mâinile pe un doar al doilea titlu din istorie, în timp ce Craiova şi Rapid nu au mai cucerit campionatul de zeci de ani şi doresc să rectifice asta.

Cât despre FCSB, de când a cucerit ultimul titlu, în 2015, al treilea la rând în acea vreme, vicecampioana nu a mai reuşit să se apropie prea mult de trofeu din nou.

Au existat comentarii în legătură cu implicarea patronului la echipă, care ar preveni-o pe FCSB din a avea şanse să se lupte la campionat, dar Marian Iancu i-a luat apărarea lui Becali.

”Lăsaţi-o cum e şi lăsaţi-l pe domnul Becali!”

În opinia fostului patron de la Poli Timişoara, vicecampioanei nu îi lipseşte nimic pentru a deveni campioană, iar latifundiarul ar trebui lăsat să procedeze astfe în continuare, pentru a nu îşi pierde interesul.

”(n.r. ce îi lipseşte FCSB-ului pentru a cuceri titlul?) Nu-i lipseşte nimic! Lăsaţi-o aşa cum este şi lăsaţi-l pe domnul Gigi Becali să fie în permanenţă angajat pe obiectivul pe care şi l-a propus alături de echipă, să fie continuu provocat să investească, pentru că e bine pentru fotbalul românesc.

În peisajul ăsta, ar fi un minus greu de suportat ieşirea lui din tagma investitorilor”, a declarat Marian Iancu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: marian iancu 

viewscnt
Articole similare