Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire de senzaţie la Rapid: ”Este deja la antrenamente”. Transferul care ”poate să aducă mult” giuleştenilor: ”E un jucător interesant”

Revenire de senzaţie la Rapid: ”Este deja la antrenamente”. Transferul care ”poate să aducă mult” giuleştenilor: ”E un jucător interesant”galerie foto

Rapid

Comentarii

Aflată în plină luptă pentru câştigarea Superligii, Rapid a primit o veste bună în aceste zile, care îl va bucura cu adevărat pe Adi Mutu (43 de ani). ”Briliantul” urmează să îl aibă din nou la dispoziţie pe Jayson Papeau (26 de ani), accidentat grav pe 9 octombrie.

Odată cu venirea lui Dan Şucu la club, bugetul de transferuri al Rapidului s-a mărit considerabil, astfel că, în vară, Adi Mutu a realizat o multitudine de mutări, pentru a îşi ”betona” lotul.

Anumite veniri, precum cea a lui Marko Dugandzic sau cea a lui Xian Emmers, s-au dovedit a fi afaceri foarte inteligente, în timp ce alţi jucători noi, precum Alex Măţan sau Damien Dussaut, nu au dat randamentul dorit.

Revenire de senzaţie la Rapid

Până să se accidenteze grav în octombrie, Papeau era încadrat la prima dintre aceste categorii, datorită calităţilor pe care le aducea în jocul Rapidului, unice la club.

Aşadar, fractura suferită de acesta la fibulă a venit ca o lovitură grea pentru Adi Mutu, care nu a mai putut să se bazeze pe jucătorul pe care îl adusese în Giuleşti în vară.

Viorel Moldovan şi Basarab Panduru au vorbit despre revenirea acestuia pe gazon şi au notat că francezul ar putea să aducă ceva în plus Rapidului după ce va fi iar disponibil.

Papeau era accidentat, urmează să revină. E un jucător care poate să aducă mult Rapidului”, a spus Viorel Moldovan, la Orange Sport.

Papeau părea interesant”, a completat Basarab Panduru.

Când se va întoarce Papeau pe gazon

Până acum, nu era chiar clar când va reveni exact Jayson Papeau. Francezul a fost supus unei operaţii serioase şi a fost nevoit să meargă în cârje o vreme după aceasta.

Joi, Victor Angelescu a făcut anunţul mul aşteptat de fani, dezvăluind că fotbalistul de 26 de ani ar trebui să fie din nou disponibil peste două săptămâni.

Concret, Papeau ar putea să se întoarcă pe teren la meciul cu Chindia Târgovişte, din a 27-a etapă, care va avea loc pe 25 februarie.

Papeau va putea să reintre în două săptămâni, să joace la un meci oficial. Este deja la antrenamente”, a declarat Victor Angelescu, pentru Fanatik.

Aşadar, atât timp cât acesta nu se va accidenta iar, Papeau revine numai la timp pentru a o ajuta pe Rapid în play-off.

Afla mai multe despre: rapid 

viewscnt
Articole similare