Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

A răpus Universitatea Craiova, iar acum i se prevede un viitor strălucitor: ”Va deveni golgheterul campionatului!”

A răpus Universitatea Craiova, iar acum i se prevede un viitor strălucitor: ”Va deveni golgheterul campionatului!”

FC Botoșani

Comentarii

Echipa FC Botoşani a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, formaţia CS Universitatea Craiova, scor 1-0, într-un meci al etapei a 22-a din Superligă.

Gazdele au înscris unicul gol al meciului în minutul 35, când Mailat a marcat la o minge respinsă de Roguljic.

După finalul meciului, jucătorii olteni au protestat, iar arbitrul Radu Petrescu i-a dat un cartonaş galben lui Creţu şi au mai rămas câteva minute pe teren înainte de a pleca la vestiare.

Eugen Neagoe nu a putut sta pe banca oltenilor. Craiova a întâmpinat probleme cu înregistrarea contractului, după ce antrenorul a plecat de la U Cluj. 

Mailat a marcat golul cu numărul 7 în acest sezon, iar după meci, preşedintele clubului, Cătălin Anton, a vorbit despre fotbalist. El susţine că jucătorul va ajunge cel mai bun marcator din Superligă după ce va prinde mai multă încredere. 

”Va deveni golgheterul campionatului!”

”Am avut întotdeauna încredere în Mailat. Sebastian este un copil deosebit, e un profesionist desăvârşit. E pe acelaşi nivel cu Victor Dican.

Amândoi se pregătesc extraordinar de bine.

De luni bune spun că, la momentul în care Sebastian Mailat va începe să marcheze primul, al doilea gol şi va căpăta încredere în faţa porţii, va deveni golgheterul campionatului. O să vedeţi”, a declarat Cătălin Anton, potrivit sport.ro.

Conform Transfermarkt, Sebastian Mailat este evaluat la 550.000 de euro. 

Afla mai multe despre: botoşani-craiova-mailat 

viewscnt
Articole similare