Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îşi strigă nedreptatea! FCSB i-a reziliat contractul: "Nu e ok să faci aşa cu un fotbalist, s-au dat planurile peste cap" | EXCLUSIV

Îşi strigă nedreptatea! FCSB i-a reziliat contractul: "Nu e ok să faci aşa cu un fotbalist, s-au dat planurile peste cap" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Au fost plecări pe bandă rulantă de la FCSB în acest sezon, majoritatea în iarnă, când finanţatorul Gigi Becali a dorit să scape de jucătorii care l-au dezamăgit. De departe cea mai ciudată perioadă a avut-o fotbalistul care a prins doar o oră de joc, în total, la FCSB.

Vadim Raţă continuă să-şi strige nedreptatea făcută la FCSB: "Nu e ok să faci aşa cu un fotbalist"

Există o anumită categorie de fotbalişti care are la dispoziţie o scurtă perioadă de timp pentru a-i face pe plac lui Gigi Becali. În aceasta s-a încadrat şi mijlocaşul Vadim Raţă (29 de ani), care a stat la FCSB doar câteva săptămâni, între august şi septembrie 2022. 

Internaţionalul moldovean a primit patru salarii în avans, 40.000 de euro, pentru a accepta rezilierea, dar şi acum, la aproape jumătate de an de la acel moment consideră că a fost nedreptăţit şi că ar fi putut demonstra că poate fi util la FCSB. 

"Toate gândurile mele erau la o acomodare cât mai rapidă la FCSB. După aia brusc s-au dat planurile peste cap, trebuia să mă întorc aici (n.r. - la FC Voluntari). Până şi în momentul de faţă stau în apartament acolo, în Berceni. E o ocazie pentru mine să arăt că au greşit ei. 

Ar fi bine să le luăm puncte, trei sau măcar două, poate să înţeleagă şi ei că nu e ok să faci aşa cu un fotbalist. E o echipă acum foarte bună (n.r. - FCSB) şi mă bucur pentru băieţii de acolo. 

Eu cred că mie îmi trebuia puţin mai mult timp că să demonstrez (n.r. -la FCSB). Nu cred că aş mai reveni (n.r. - la FCSB), pentru că ar fi ceva straniu", a declarat Vadim Raţă pentru Orange Sport. 

Vadim Raţă se poate răzbuna în FC Voluntari - FCSB, din etapa următoare a Superligii

În acest sezon, Vadim Raţă mai are o singură şansă pentru a le demonstra celor de la FCSB că s-au înşalat în privinţa sa. Duminică, FC Voluntari joacă acasă cu FCSB, de la 20:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

"Un meci extrem de greu, mai ales după ce am văzut cu CFR-ul. Avem şansa noastră, avem o echipă bună", a mai spus mijlocaşul lui FC Voluntari. 

  • La FCSB, Vadim Raţă a jucat 17 minute în meciul cu Viking (3-1), 45 de minute cu Chindia (3-2) şi doar un minut cu Hermannstadt (2-2).

Afla mai multe despre: vadim ratafcsbgigi becalinicolae dica 

viewscnt
Articole similare