Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul pe care Becali l-a dat afară după doar 3 săptămâni a recunoscut tot: ”Toată lumea lumea ştie că el conducea!”

Jucătorul pe care Becali l-a dat afară după doar 3 săptămâni a recunoscut tot: ”Toată lumea lumea ştie că el conducea!”

FCSB

Comentarii

Vadim Raţă a vorbit despre scurta sa perioadă pe care a petrecut-o la FCSB.

Vadim Raţă (29 de ani) a plecat de la FCSB în aceeaşi vară în care a sosit la club, după ce a fost cedat înapoi la FC Voluntari, la cererea, sau conform ordinului, patronului Gigi Becali. Doar trei meciuri jucase internaţionalul moldovean.

După un ultim sezon excelent la Voluntari, Vadim Raţă a obţinut vara trecută transferul meritat la o echipă mai mare, fiind cumpărat de FCSB. Totuşi, aventura lui FCSB s-a finalizat rapid, după ce patronul nu a fost mulţumit de jucător. 

Raţă a fost la FCSB în ultimul mandat al lui Dică. Jucătorul a dezvăluit că fostul internaţional era cel care lua deciziile finale la FCSB. Mijlocaşul spune că antrenorul se ocupa de tot.

”Toată lumea lumea ştie că el conducea!”

”Toată lumea ştie că acolo antrenorul conducea tot… Cât am fost eu acolo, era domnul Dică antrenor şi el făcea tot”, a spus Vadim Raţă, potrivit AS.ro.

Gigi Becali urma să îi plătească 325.000 de euro clubului ilfovean pentru internaţionalul moldovean, dar, între timp, latifundiarul a ajuns la un acord cu conducerea lui Voluntari pentru a diminua semnificativ suma.

Desigur că s-a ajuns la acest acord după ce a fost confirmată revenirea lui Vadim Raţă la club, în aceeaşi vară în care şi fusese vândut la FCSB.

Afla mai multe despre: fcsb-becali-vadim raţă 

viewscnt
Articole similare