Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Victor Piţurcă "traduce" decizia luată de Tribunalul Bucureşti: "De ce e normal? Fiindcă acest dosar e o făcătură"

Victor Piţurcă "traduce" decizia luată de Tribunalul Bucureşti: "De ce e normal? Fiindcă acest dosar e o făcătură"

Diverse

Comentarii

Fostul selecţioner al României, Victor Piţurcă, a obţinut o victorie la Tribunalul Bucureşti, iar imediat după a contraatacat.

Prima reacţie a lui Victor Piţurcă după revocarea controlului judiciar

Judecătorii au revocat măsura preventină a controlului judiciar în privinţa lui Victor Piţurcă, astfel că fostul selecţioner nu mai este acum obligat să se prezinte săptămânal la sediul Poliţiei Ilfov. În plus, Victor Piţurcă poate părăsi localitatea fără să mai anunţe autorităţile.

Imediat după decizie, Victor Piţurcă a dorit "să traducă" decizia instanţei. 

"E normal că am câştigat să mi se revoce controlul judiciar. De ce e normal? Fiindcă acest dosar e o făcătură, care cu greu poate apărea într-o societate normală. Dacă am ajuns să fiu vinovat că mi-am împrumutat fiul să facă o afacere, atunci... Afacere care a fost de la început până la final foarte corectă. Bani curaţi, taxe plătite la stat! Nimic, dar absolut nimic care să fie incorect.

Am fost acuzat de cumpărare de influenţă, cea mai penibilă acuzaţie care mi se putea aduce. Cei care m-au acuzat de acest lucru m-au făcut să par în ochii opinie publice ca fiind bandit şi escroc. În plus, vă imaginaţi la ce a fost supusă familia mea în toate aceste zile. 

Această victorie, decizia de a-mi fi revocată măsura controlului judiciar, adică de a-mi fi redată libertatea sută la sută, e foarte normală, fiindcă judecătorul a înţeles exact cazul, în urma explicaţiilor pe care le-am dat, atât eu, cât şi avocaţii mei. Iar această decizie arată opiniei publice că eu n-am nici o vină în acest dosar", a declarat Piţurcă, potrivit Gazetei Sporturilor. 

Obiectul dosarului îl reprezintă contractele pentru livrarea unor utilaje neconforme de producere a măştilor care au prejudiciat ROMARM cu peste 8,6 milioane de lei.

Afla mai multe despre: victor piturca 

viewscnt
Articole similare