Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alin Şeroni, acuzat că i-a ”furat” locul unui jucător de la FCSB în echipa etapei. MM Stoica: ”Mi se pare absurd” | EXCLUSIV

Alin Şeroni, acuzat că i-a ”furat” locul unui jucător de la FCSB în echipa etapei. MM Stoica: ”Mi se pare absurd” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a publicat, marţi, echipa etapei a 24-a din Liga 1, care s-a încheiat luni seara cu meciul dintre Farul Constanţa şi Universitatea Craiova, scor 2-1.

Alin Şeroni, acuzat că i-a ”furat” locul unui jucător de la FCSB în echipa etapei. MM Stoica: ”Mi se pare absurd” | EXCLUSIV

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece. 

La capitolul fundaşi centrali, Liga Profesionistă de Fotbal i-a ales pe Ionuţ Larie şi Alin Şeroni, drept cei mai inspiraţi apărători centrali din etapa cu numărul 24 din Superligă. 

Alegerea nu a fost pe placul lui MM Stoica, managerul general de la FCSB, care l-ar fi pus pe Joonas Tam, chiar în locul lui Alin Şeroni. 

”Să îl pui pe Şeroni în echipa etapei şi să nu îl pui pe Tamm? Tamm are toate duelurile câştigate, a făcut un meci senzaţional. La InStat cel mai mare l-a avut Edjouma, cel mai mare, după Târnovanu, Octavian Popescu, Tamm. Mi se pare absurd (n.r. să nu prindă Tam echipa etapei). Cum au făcut echipa asta? Hai să luam şi de la unul şi de la altul? Eu cred că aşa au făcut (n.r. ironic)”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

Iată cum arată echipa ideală a etapei a 24-a:

PORTAR

Ştefan Târnoveanu (FCSB / 22 de ani) - A închis excelent poarta, contribuind din plin la succesul roş-albaştrilor.

FUNDAŞI

Răzvan Onea (Rapid / 24 de ani) - A dominat flancul drept. Şi-a trecut în cont prima pasă de gol din acest sezon.

Ionuţ Larie (Farul / 36 de ani) - Căpitanul dobrogenilor a marcat din penalty, golul său dovendindu-se a fi decisiv în revenirea Farului pe prima poziţie.

Alin Şeroni (FC Botoşani / 35 de ani) - Veteranul moldovenilor trece printr-o perioadă foarte bună. Cu el în teren, botoşănenii au bifat al treilea meci la rând fără gol încasat.

Andrei Borza (Farul / 17 ani) - Evoluţia bună din runda precedentă l-a convins pe Gheorghe Hagi să-l titularizeze. Din nou, tânărul fundaş de bandă s-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor.

MIJLOCAŞ

Malcom Edjouma (FCSB / 26 de ani) - A fost jucătorul cu cel mai mare index InStat din ultima rundă - 279. A marcat pentru a 10-a oară în 58 de meciuri disputate în Superliga României.

Dragoş Albu (FC U Craiova 1948 / 21 de ani) - A făcut cel mai bun meci în principala competiţie internă. A marcat un gol, primul în Superliga României, şi a oferit două assist-uri.

Yassine Bahassa (FC U Craiova 1948 / 30 de ani) - A făcut spectacol pe teren! A pus presiune pe adversari, a marcat un gol şi a pasat de două ori decisiv.

ATACANŢI

Cristian Neguţ (Chindia / 27 de ani) - A contribuit la succesul târgoviştenilor cu un gol şi o pasă decisivă.

Marko Dugandžić (Rapid / 28 de ani - FOTO) - O nouă prestaţie spectaculoasă pentru vârful Rapidului, care a reuşit a doua triplă din stagiunea în curs.

Sebastian Mailat (FC Botoşani / 25 de ani) - Continuă prestaţiile formidabile din ediţia curentă. Graţie dublei din ultima rundă, acesta a ajuns la 10 reuşite în campionatul actual.

ANTRENORUL ETAPEI

Mihai Pintilii (FCSB / 38 de ani) - Stafful roş-albaştrilor a pregătit excelent derby-ul cu CFR, iar rezultatul final a venit ca o răsplată.

Afla mai multe despre: mm stoicajoonas tamalin seroni 

viewscnt
Articole similare