Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dialog fabulos între MM şi Panduru, după ce Voluntari ar fi cerut control doping cu FCSB: ”Îi speriem pe ăştia, să nu mai ia / Şi luăm noi!” | VIDEO EXCLUSIV

Dialog fabulos între MM şi Panduru, după ce Voluntari ar fi cerut control doping cu FCSB: ”Îi speriem pe ăştia, să nu mai ia / Şi luăm noi!” | VIDEO EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Invitaţi în studioul Orange Sport înaintea partidei dintre FC Voluntari şi FCSB, MM Stoica şi Basarab Panduru s-au amuzat pe seama speculaţiilor apărute în presă, conform cărora clubul ilfovean ar fi cerut control doping la meciul împotriva vicecampioanei. S-a râs în hohote în direct!

În următoarea etapă a Superligii, cea cu numărul 25, FC Voluntari urmează să primească vizita celor de la FCSB, la doar două runde după ce o înfrunta pe CFR pe acelaşi stadion.

Între cele două formaţii există o oarecare rivalitate, în sensul că există speculaţii că echipa ilfoveană ar presta ”servicii” campioanei României, pentru a o ajuta în lupta pentru titlu.

”Îi speriem pe ăştia, ca să nu mai ia”

Concret, jucătorii lui FC Voluntari sunt acuzaţi că îşi dau viaţa cu FCSB şi că fac opusul atunci când joacă împotriva CFR-ului şi altor echipe, sugerându-se că ar fi motivaţi de rivalele roş-albaştrilor într-un fel sau altul.

Decizia ilfovenilor de a scumpi biletele doar a pus paie pe foc, chiar dacă acestea au fost ieftine la loc între timp, însă cei de la Voluntari ar pregăti o nouă ”schemă”.

Pentru meciul cu FCSB, clubul din marginea Bucureştiului ar fi cerut un control doping, ale cărui costuri ar trebui să le susţină chiar entitarea care îl doreşte.

Informaţia nu a fost confirmată încă, dar MM Stoica şi Basarab Panduru s-au amuzat pe seama acestui subiect, în direct la Orange Sport.

Managerul general al vicecampioanei a punctat că nimic nu este oficial şi că există şansa ca cei de la Voluntari să fi împrăştiat această informaţie, pentru a îi ”speria” pe cei de la FCSB să nu se mai dopeze.

Panduru, savuros, a glumit apoi că planul ilfovenilor ar putea fi să sperie adversarii să nu mai ia substanţe ilegale, pentru a le lua ei şi a nu mai chema controlul!

Dialog fabulos în direct între MM Stoica şi Basarab Panduru, după ce FC Voluntari ar fi cerut control doping cu FCSB

MM: Nu se ştie dacă Voluntari cere control doping, asta scrie presa. S-a mai auzit şi chestia aia, <<îi speriem pe ăştia, ca să nu mai ia>>.

Panduru: <<Şi să luăm noi!>>. Şi de fapt nu cere! 

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare