Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ofertă din Superligă primită de Ongenda! Ce club insistă pentru revenirea sa în ţară şi răspunsul dat de francez: ”Ar vrea să vină în România”

Ofertă din Superligă primită de Ongenda! Ce club insistă pentru revenirea sa în ţară şi răspunsul dat de francez: ”Ar vrea să vină în România”

Superliga

Comentarii

Fosta vedetă a lui FC Botoşani, Hervin Ongenda (27 de ani), a primit o ofertă de a reveni în Superligă, după despărţirea de Apollon Limassol. Francezul a fost lăsat liber de contract la începutul lui ianuarie, la doar un an după transferul în Cipru.

Crescut în academia lui PSG, Hervin Ongenda rămâne unul dintre cei mai spectaculoşi fotbalişti trecuţi prin Superligă în ultimii ani, datorită prestaţiilor de senzaţie reuşite la Botoşani.

Francezul s-a alăturat iniţial moldovenilor în 2018, înainte de a fi vândut lui Chievo Verona un an şi jumătate mai târziu, revenind la Botoşani după doar jumătate de sezon în Serie B.

”Ar vrea să vină în România”

Vândut din nou în urmă cu un an, de această dată lui Apollon Limassol, Ongenda, iarăşi, nu a reuşit să reziste mult la noua echipă, fiind lăsat liber de contract după doar un an în Cipru.

Aşadar, francezul se află iar în căutarea unei noi echipe, iar Valeriu Iftime l-a contactat în vederea unei noi reveniri la Botoşani, clubul la care a dat cel mai bun randament din carieră.

Însă, în contextul în care francezul are oferte din alte părţi mult peste cea din Superligă, mutarea are şanse minime de a fi dusă la capăt, chiar dacă jucătorul şi-ar dori să revină în România.

Răspunsul iniţial al lui Ongenda pentru Iftime a fost că se va gândi până miercuri, însă, în ziua în care trebuia să se decidă, nu i-a mai zis nimic patronului de la Botoşani.

În continuare, Valeriu Iftime aşteaptă un răspuns final din partea fotbalistului de care este complet ”îndrăgostit”.

Ofertă din Superligă primită de Ongenda

 

M-am văzut duminică cu Ongenda. Arată perfect, are o ofertă mare din Cipru şi una din Polonia, de 20.000-30.000 de euro. Am vorbit cu el, cu nişte prieteni francezi care îl ştiu foarte bine.

Hervin mi-a plăcut foarte tare. Ar vrea să vină în România, numai că diferenţa de bani faţă de ce dau alţii este prea mare. A rămas să-mi dea un răspuns până aseară (n.r. miercuri). Nu am primit, dar poate au primit colegii mei din Franţa.

I-am spus: ‘Mai vino o dată!’. Eu aş scoate din marketing. Din 10 meciuri, sigur are cinci în care joacă bine şi devine un jucător important. Aştept oferta lui”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Gsp.

Afla mai multe despre: hervin ongenda 

viewscnt
Articole similare